Ambasadori acreditaţi de preşedintele Iohannis

Ambasadori acreditaţi de preşedintele Iohannis

Ambasadorii României în Cuba, Africa de Sud, Australia şi Brazilia au fost acreditaţi să deţină această calitate şi în alte ţări, potrivit unor decrete semnate marţi de preşedintele Klaus Iohannis.

Astfel, Genţiana Şerbu, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Cuba, a fost acreditată şi în calitate de ambasador în Antigua, Barbuda şi Federaţia Bahamas, cu reşedinţa la Havana, iar Constantin Borănescu, ambasador al României în Republica Africa de Sud, a fost acreditat şi în calitate de ambasador în Uniunea Comorelor şi în Republica Mauritius, cu reşedinţa la Pretoria.

De asemenea, Nineta Bărbulescu, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Australia, a fost acreditată şi în calitate de ambasador în Tuvalu, cu reşedinţa la Canberra, iar Ştefan Mera, ambasador în Republica Federativă a Braziliei, şi în calitate de ambasador în Republica Cooperatistă Guyana, cu reşedinţa la Brasilia. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”