Ambasadorul SUA și soția sa au depus flori la memorialul de la clubul Colectiv

Ambasadorul SUA și soția sa au depus flori la memorialul de la clubul Colectiv

Ambasadorul Hans Klemm și soția sa, Mari, au depus flori, luni, la memorialul de la clubul Colectiv, a anunțat Ambasada Statelor Unite ale Americii la București pe contul de Facebook.

"Suntem aici pentru a ne aminti acea noapte și pentru a exprima condoleanțele noastre, dar și solidaritatea. Mesajul acelor zile a fost 'corupția ucide' și cred că există încă o credință puternică în România că trebuie să se facă mai mult împotriva corupției, iar Statele Unite vor sprijini mereu lupta împotriva corupției", a declarat diplomatul american, conform postării.

Pe pagina Ambasadei SUA a fost postată și o fotografie în care Hans Klemm și soția sa se reculeg în fața memorialului de la Colectiv.

Pe 30 octombrie se împlinesc doi ani de la tragicul eveniment din clubul Colectiv. În urma incendiului de la Colectiv au murit 65 de tineri. Trupa Goodbye to Gravity susținea în club un concert de lansare a unui nou album. Incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului și s-a extins rapid.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…