Amendat pentru pistolul de jucărie al copilului. Micuțul „trăgea” într-o femeie cu care tatăl avea o altercație în trafic

Amendat pentru pistolul de jucărie al copilului. Micuțul „trăgea” într-o femeie cu care tatăl avea o altercație în trafic

O altercație ce a avut loc în trafic între un bărbat și o femeie s-a lăsat cu o amendă pentru un pistol de jucărie. Copilul aflat pe bancheta din spate a mașinii bărbatului „trăgea” înspre femeie, care a reclamat acest lucru la poliție. Bărbatul a fost amendat.

Părinții copilului au fost amendați pentru un pistol de jucărie FOTO Pixabay

O femeie a sunat la poliție sâmbătă seara după o altercație în trafic cu un șofer. Ea a reclamat că o persoană ce se afla pe bancheta din spate a mașinii respective „a tras” cu un pistol de jucărie în direcția ei, „provocându-i o stare de temere”.

Polițiștii i-au luat în serios reclamația și au făcut verificări privind altercația ce a avut loc pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei, legitimându-i pe șoferul în cauză și pe alte două femei.

Fiind întrebat despre cele sesizate, bărbatul a declarat faptul că fiul acestuia, în vârstă de 10 ani, ar fi tras cu un pistol de jucărie”, a transmis Poliția Capitalei, citează Libertatea.

Polițiștii de la „Ordine Publică” l-au găsit pe copil, precum și pistolul de jucărie și bilele de plastic. Jucăria a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor , iar persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secției 16 Poliție.

Nu e un caz singular

Bărbatul însă nu a fost singura persoană sancționată în acea zi, pentru un pistol de jucărie cu bile din material plastic. În aceeași zi a avut loc un alt caz asemănător. De data aceasta, reclamația se referea la faptul că cineva trage cu un pistol de jucărie spre mașinile aflate în mers, pistolul având bile din material plastic.

De data aceasta, evenimentul a avut loc în sectorul 1 al Capitalei. „În urma verificărilor efectuate, a rezultat că în ambele cazuri sunt implicate persoanele depistate în această seară”, a precizat Poliția. Părinţii au fost sancţionaţi contravenţional în aceste cazuri, fiecare cu suma de 1.000 de lei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură de proporții la Rapid: Mircea Lucescu, contract pe 5 ani ca manager general

2 Cele mai noi date despre pensionarii din România

3 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

4 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

5 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”