Amenințare teroristă la Geneva: Doi indivizi arestați, urme de explozivi în mașina lor (presa)

Amenințare teroristă la Geneva: Doi indivizi arestați, urme de explozivi în mașina lor (presa)

Doi bărbați de origine siriană au fost reținuți vineri la Geneva, oraș aflat în care nivelul de alertă a fost ridicat din cauza unei amenințări jihadiste, iar în mașina lor au fost găsite urme de explozivi, a anunțat televiziunea publică elvețiană RTS, citată de AFP.

Pe teritoriul Elveției este în curs o operațiune a poliției, pe drumul care duce spre granița cu Franța, a adăugat RTS.

Poliția din Geneva a refuzat să precizeze dacă aceste arestări sunt în legătură cu cei patru indivizi căutați intens în oraș cu începere de miercuri, după o serie de informații transmise de un serviciu de informații străin.

Cei patru suspecți, a căror fotografie a fost publicat de mass-media elvețiene, ar avea legături cu gruparea Statul Islamic.

Nivelul de alertă a fost ridicat de poliție la nivelul trei din cinci și numeroși membri ai forțelor de ordine patrulează înarmați în punctele sensibile din Geneva.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ar fi primul val al ofensivei”

2 Povestea „Regelui Cripto” care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, dar a ajuns să fie răpit, bătut și arestat

3 Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi adolescenți. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?