Amenzi de peste 50 mii de lei în urma protestului violent al partidului AUR

Amenzi de peste 50 mii de lei în urma protestului violent al partidului AUR

45 de amenzi în valoare de 50.700 de lei au fost aplicate de Jandarmi în urma protestului violent al partidului AUR de la Parlament.

Foto: Arhivă

Potrivit Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București amenzișe au fost aplicate astfel: „43 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 50.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 60 din 1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, cu modificările și completările ulterioare;

2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 700 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare”.

De asemenea, se mai precizează că se fac verificări pentru identificarea altor persoane care au săvârșit abateri de la cadrul legal în vigoare.

Partidul AUR a organizat un protest spontan în curtea Parlamentului.

Mai mulți parlamentari au susținut că au fost agresați de manifestanții AUR în timp ce încercau să intre în curtea Palatul Parlamentului pe la intrarea de la Camera Deputaților.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?