America Express: Cine a câștiga ultima Imunitate din Columbia și a ajuns în semifinală

America Express: Cine a câștiga ultima Imunitate din Columbia și a ajuns în semifinală

Luni seară, concurenții din America Express au avut parte de o nouă cursă nebună pentru ultima Imunitate pusă în joc.

FOTO Antena 1

Pe drumul Aurului, în Columbia, cele 5 echipe rămase în competiție, au avut parte de multe obstacole în drumul lor către Irina Fodor. Concurenții au petrecut o noapte dormiți legați după care au trebuit să găsească răspunsul la câteva întrebări despre cultura locală pentru a fi dezlegați.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat un Joker la jocul de amuletă care le-a permis să folosească mașina producției până la următoarea misiune. Se pare că totuși acest avantaj nu a fost suficient pentru a câștiga primul loc care duce direct în semifinală.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au câștigat Imunitatea

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ajuns primele la Irina Fodor și au obținut ultima Imunitate din Columbia. Reacția celorlalți concurenți a fost pe măsură. Bordea și Cortea au fost foarte dezamăgiți că nu au reușit să treacă mai rapid de această etapă. Scărlătescu s-a bucurat foarte mult că în sfârșit cei doi nu mai câștigă o etapă și altă echipă reușește să obțină Imunitate.

„Am crezut că mor dacă luați voi. Dacă o luau Bordea și Cortea eu eram pregătit să-i înjur. Ce am muncit pentru asta. Am muncit până acum. Mă duc să îl iau pe Bontea de gât, nu îl iau în brațe, că el m-a convins.”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Chiar și Jean Gavril s-a bucurat pentru Andreea Bălan.

„Câte imunități să iei, frate? Ne-am bucurat pentru ele. Bravo”, a spus Jean Gavril.

La ce probe au mai fost supuși concurenții

După ce Andreele au obținut Imunitatea, competiția a continuat. Concurenții au fost supuși testului fricii de necunoscut. Melinda a reacționat cel mai rău și chiar dacă era legată de un scaun, a reușit să scape și să sperie pe toată lumea cu reacțiile sale la o probă pe care ceilalți concurenți au trecut-o cu mai mult calm.

A fost o probă care le asigura concurenților ordinea plecării de la Irina în următoarele misiuni. Bordea și Cortea au reușit să fie primii, Bordea reușind să fie cel mai liniștit pe scaun atunci când alți concurenți i-au pus o găină pe el dar și gândaci de bucătărie.

Echipele calificate la jocul de amuletă

La al doilea joc de amuletă din această etapă s-au calificat echipele formate din Scărlătescu și Doina Teodoru, Bordea și Cortea, Melinda și Puya. Cele trei echipe nu mai trebuie să caute cazare, în timp ce frații Gavril sunt nevoiți să găsească un loc de odihnă până a doua zi.

Marți seară, aventura continuă pe Drumul Aurului, la Antena 1.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 Ce se întâmplă în China?