America Express: Concurenții rămași pe Drumul Aurului au scăpat dintr-o situație extrem de periculoasă

America Express: Concurenții rămași pe Drumul Aurului au scăpat dintr-o situație extrem de periculoasă

Cea mai dramatică situație de la America Express. Episodul de luni, 13 martie, a adus în prim plan experiențe tot mai riscante.

Foto: click.ro

În ediția de aseară America Express, concurenții au fost nevoiți să adune cât mai multe totemuri de aur, echipa cu cea mai mare comoară având asigurată intrarea în finală. Jokerul, avantajul introdus în acest sezon, nu și-a pierdut, însă, din însemnătate, conform click.ro.

Totodată, simpatica Irina Fodor a facut un anunț surprinzător: „În următoarele 24 de ore, nu veți concura ca o pereche, ci separat.” Astfel, concurenții au fost nevoiți să lupte individual într-o ediție palpitantă.

Unii dintre ei au călătorit, au făcut misiuni și au căutat cazare, în timp ce alții au jucat diverse jocuri, performanțele lor influențând parcursul celorlalți în cursă. Astfel, alegerea rolurilor a fost prima încercare a echipelor: cine pleacă în cursă și cine rămâne? Tensiunea a fost dublată și de episoade neașteptate, care au creat panică.

Momente de groază la America Express

Ziua a fost plină de episoade tensionate. Unul dramatic îi avea în prim-plan pe Scărlătescu și Doina Teodoru.

„În timp ce gazda îmi povestea ceva, am auzit împușcături afară. Așa ceva nu te face deloc să-ți dorești să dormi acolo“, a precizat iubita lui chef Scărlătescu.

Episodul a fost confirmat chiar și de Cătălin Bordea. „S-au auzit focuri de armă în stradă. A fost scandal și cineva a tras în oameni în fața casei“, a spus Bordea, despre unul dintre momentele dramatice pe care telespectatorii le-au putut urmări în ediția „America Express“ difuzată de Antena 1 în seara de 13 martie, de la ora 20.30.

Un alt episod care a produs panică la America Express a fost atacarea cu un cuțit a unui reporter în timp ce acesta filma. Doina Teodoru a relatat episodul înspăimântător.

În lupta pentru premiul cel mare au rămas 4 echipe. Finala sezonului va avea loc pe 26 martie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia