America Express: S-au decis echipele care merg mai departe în Guatemala. Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă

America Express: S-au decis echipele care merg mai departe în Guatemala. Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă

În ediția a 16-a din America Express - Drumul Aurului, trei echipe s-au luptat pentru a obține biletele către Guatemala. Cursa pentru ultima șansă a fost una picantă și plină de provocări care le-au dat mari bătăi de cap concurenților.

FOTO Antena 1

Ca în fiecare săptămână, ediția de miercuri găzduiește cursa pentru ultima șansă în care intră ultimele două echipe ajunse la Irina Fodor și o echipă aleasă prin vot de ceilalți participanți. A fost o ediție specială fiind ultima cursă din Mexic și cea care a decis echipele care vor continua aventura în Guatemala.

Echipa Joaquin și Ovidiu a fost care a obținut biletele către Guatemala după ce și-au adjudecat Imunitatea în urmă cu două ediții. În ediția de marți Bordea și Cortea au obținut cea de-a doua Imunitate.

Irina Fodor a numit și echipele aflate pe ultimele două poziții în clasament. Astfel, frații Gavril împreună cu Bie și mama sa Mikey au intrat direct în cursa pentru ultima șansă. Alte 3 echipe erau în pericol să fie votate. Și de această dată Andreea Bălan a scos la iveală strategiile făcute cu ceilalți concurenți. După ce echipele Puya/Melinda și Scărlătescu/Doina Teodoru au primit câte 3 voturi din partea celorlalți concurenți, Andreea Bălan și Antonescu au avut votul decisiv.

Andreea Bălan a decis a treia echipă care intră în cursa pentru ultima șansă

Andreea Bălan nu a stat pe gânduri și chiar s-a bucurat că s-a aflat în această postură. Ea a decis ca Scărlătescu și Doina să meargă în cursa pentru ultima șansă, argumentul său fiind acela că și ei le-au votat pe fete etapa trecută, atunci când au ajuns să lupte pentru a rămâne în competiție.

Frații Gavril au ajuns ultimii la Irina Fodor

După o cursă tensionată și plină de adrenalină cele trei echipe au revenit la Irina Fodor. Primele care au ajuns la ea au fost Bie și Mikey. Toată lumea a rămas surprinsă de evoluția acestora. Ele au fost urmate de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Jean și Dinu Gavril nu au avut o zi tocmai reușită, fiind pentru a treia oară la jocul pentru ultima șansă. Cei doi au fost norocoși totuși pe final, atunci când Irina Fodor a arătat vulturul verde ce le asigură și lor biletele către Guatemala. În cursa următoare vor avea însă un handicap față de ceilalți concurenți.

Duminica viitoare va avea loc a cincea etapă și prima desfășurată în Guatemala. Acolo concurenții vor avea de luptat cu urcatul scărilor și vor fi surprinși de dificultatea crescută a misiunilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?