American condamnat la 16 ani și 8 luni de închisoare în România

American condamnat la 16 ani și 8 luni de închisoare în România

Dimant Etan Tzvi a fost găsit vinovat de agresiune sexuală și trafic de droguri în Constanța, după ce a racolat doi tineri într-un club din oraș.

Cei doi tineri, în vârstă de 20 și 21 de ani, din Medgidia, au povestit că au fost invitați acasă la american, unde li s-a administrat un cocktail cu alcool și benzodiazepine, iar apoi au fost agresați sexual, scrie Replica Online .

La data de 12 iunie 2017, cei doi, în vârstă de 20 și 21 de ani, au raportat că au fost victimele unei agresiuni sexuale în casa unui american, Dimant Etan Tzvi, în vârstă de 27 de ani, care studia medicina în oraș.

Potrivit relatărilor victimelor, acestea au fost ademenite de către Tzvi în casa sa, după ce s-au întâlnit într-un club din zonă. La domiciliul său, americanul le-ar fi servit un cocktail, despre care, ulterior, s-au dovedit că includea benzodiazepine, un medicament cu efect sedativ. După consumul acestui cocktail, cei doi tineri au pierdut cunoștința și s-au trezit dezbrăcați în dormitorul casei.

Îngrozite de cele întâmplate, victimele au reușit să fugă, dar au fost implicate într-un accident rutier pe drumul de întoarcere, din cauza stării de amețeală provocate de substanța administrată de Tzvi. Ulterior, au contactat autoritățile și au relatat întreaga experiență.

Investigatorii au demarat o acțiune rapidă și, pe 24 iunie 2017, au organizat o întâlnire sub acoperire cu Tzvi în stațiunea Mamaia. Aici au fost descoperite dovezi importante legate de activitatea acestuia, inclusiv cantități semnificative de benzodiazepine și echipamente electronice.

În urma anchetei, Dimant Etan Tzvi a fost condamnat la 16 ani și 8 luni de închisoare pentru agresiune sexuală, administrare de substanțe periculoase și alte infracțiuni conexe. Sentința a fost pronunțată pe 19 februarie 2024 și este definitivă.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat