Americanii au avut un șoc: Nici în Africa nu se mai întâmplă așa ceva! Dragnea: Mesajul meu e clar și ferm, la gaze nu discutăm sub două sute de milioane!/Încep să răsufle detalii dintr-un dosar care va îngropa definitiv PSD!

Americanii au avut un șoc: Nici în Africa nu se mai întâmplă așa ceva! Dragnea: Mesajul meu e clar și ferm, la gaze nu discutăm sub două sute de milioane!/Încep să răsufle detalii dintr-un dosar care va îngropa definitiv PSD!

Americanii au avut un șoc: Nici în Africa nu se mai întâmplă așa ceva! Dragnea: Mesajul meu e clar și ferm, la gaze nu discutăm sub două sute de milioane!/Încep să răsufle detalii dintr-un dosar care va îngropa definitiv PSD!

Pentru că, în acest caz, nu vorbim despre o singură persoană, sursele noastre susțin că este vorba despre elita guvernamentală care a condus România în ultimii 3 ani! Al cărei comportament s-a subscris unor practici menite să transforme activitatea guvernamentală într-un instrument de corupție.

Decizia Departamentului de Stat de a interzice întregii familii Dragnea de a pătrunde pe teritoriul SUA vine în urma unor informații și dovezi de o gravitate fără precedent. Și ele vizează modul cum acest individ a înțeles să folosească aparatul de stat al României pentru a obține pentru sine și grupul corupt din preajmă sume uriașe de bani rezultate din contractele de gaze și armament.

Americanii suspectează că inclusiv Ordonanța 114 a fost gândită și promulgată în aceste scopuri. Deocamdată, împotriva Vioricăi Dăncilă, premierul care a asumat acest act normativ gândit de Vâlcov, nu s-au luat măsuri, însă încercările misiților ei de a obține o vizită cu caracter oficial în SUA au fost refuzate cu răceală.

Să revenim la Dragnea. De pildă, pentru gazele din Marea Neagră, spun sursele, locatarul de la Rahova ar fi fixat un „comision” de cel puțin 200 de milioane de dolari! Dragnea: Mesajul meu e clar și ferm, la gaze nu discutăm sub două sute de milioane!

Când mesagerii săi le-au spus sumele americanilor, aceștia au avut un șoc: Nici în Africa nu se mai întâmplă așa ceva! Este de-a dreptul jignitor! Cine este acest personaj?

Mai mult, reacția lor imediată, la cald, a fost să anunțe renunțarea la investițiile din România și să plece rapid.

Tăriceanu și Vosganian au scăpat nepedepsiți în 2008. Cât le-au cerut nemților de la Honsel

În anul 2007, germanii de la Honsel, un producător de blocuri motor, anunțau o investiție de peste 100 de milioane de euro în România. Conform legislației în vigoare, la scurt timp după ce au achiziționat terenul, au depus la Ministerul Economiei, condus la acea vreme de Varujan Vosganian, în 2008, documentele necesare în vederea aprobării sumei aferente ajutorului de stat cuvenit firmelor care investesc peste 30 de milioane de euro. Suma pe care ar fi trebuit s-o primească investitorul german sărea un pic de 30 de milioane. Știți cât se spune că a cerut Tăriceanu drept „comision”? Minim 6 milioane. Germanii au refuzat. Au reclamat la toate instituțiile statului, inclusiv la DNA! 

Știți când a aprobat Tăriceanu banii? În ultima zi de mandat ca premier! Între timp Honsel plecase de mult din România! Mai mult, pe fondul crizei și a investiției ratate din România, în care investise un an cu pregătirea a aproape 100 de muncitori în Germania, firma a intrat în declin!

Apropo, poate vă întrebați de ce îl tot respinge președintele Iohannis în ultimul timp pe Fifor

Cristian Burci și Elliot Broidy au participat în data de 21 septembrie 2017 la un eveniment în Washington împreună cu ministrul apărării, Mihai Fifor. Despre oficialul român, publicația americană Mcclatchy scrie că Broidy spera ca Ed Royce, președintele Comitetului de Politică Externă din Camera Reprezenanților, să-l contacteze în numele Circinus.

Compania lui Broidy a semnat pe data de 1 februarie un acord cu Romarm în vederea realizării unui program militar important. The New York Times a scris recent că acordul semnat cu Romarm îi deschide companiei lui Broidy calea către un contract în valoare de 200 de milioane de dolari după ce fundraiserul l-a invitat pe Dragnea la Trump.

Credeți că americanii nu știu că Burci este acum principalul sfătuitor și confident al Vioricăi Dăncilă? Și că Dăncilă l-a promovat pe Fifor la fruntea PSD?


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa