Americanii, înnebuniți după tenis de nivel înalt: Record fabulos de spectatori la Indian Wells

Americanii, înnebuniți după tenis de nivel înalt: Record fabulos de spectatori la Indian Wells

Fanii tenisului au luat cu asalt, în număr record, arenele de la Indian Wells, pentru a urmări meciurile de sâmbătă, la trei ani după ce pandemia Covid-19 a forţat anularea turneului, transmite Reuters.

Sorana Cîrstea va juca, diseară, în turul III de la Indian Wells

Sâmbătă s-a înregistrat un număr record de spectatori pentru o zi, peste 61.000, iar prezenţa generală se apropie de recordul turneului înregistrat în 2019, conform datelor oferite de organizatori.

Mase compacte de spectatori au urmărit meciurile şi antrenamentele de sâmbătă, zi marcată de victoriile reuşite de Carlos Alcaraz şi Iga Swiatek, dar şi de un spectacol cu drone.

Ediţia 2020 a turneului din California a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus care începuse să ia proporţii în Statele Unite. În 2021, turneul de la Indian Wells s-a disputat în octombrie, iar din 2022 a revenit la data sa obişnuită din luna martie.

''A fost o primă săptămână grozavă, cu fanii care s-au bucurat incredibil de tenis, de vreme frumoasă şi de toate facilităţile uimitoare de aici de la Indian Wells Tennis Garden. Aşteptăm cu nerăbdare o a doua săptămână fantastică de acţiune la Indian Wells'', a declarat Philippe Dore, directorul de marketing al BNP Paribas Open.

Turneele ATP Masters 1.000 şi WTA 1.000 de la Indian Wells se încheie pe 19 martie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...