Ana Baniciu, dezvăluiri involuntare despre iubitul cu 20 de ani mare pe care cântăreața Raluka îl ține ascuns de ochii lumii

Ana Baniciu, dezvăluiri involuntare despre iubitul cu 20 de ani mare pe care cântăreața Raluka îl ține ascuns de ochii lumii

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, este una dintre cele mai râvnite artiste din showbizul românesc.

În vârstă de 33 de ani, Raluka e într-o relație cu un bărbat mai în vârstă cu 20 de ani,

pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanțe în Mexic și care deține un resort într-o stațiune exclusivistă de acolo. Bărbatul are 55 de ani, este divorțat și are patru copii, fiind pe jumătate israelian mutat de mulți ani în Argentina.

Raluka evită aparițiile publice alături de acesta, dar buna ei prietenă, Ana Baniciu, a povestit câteva amănunte despre acesta, din sejurul pe care l-a petrecut luna trecută, în Israel, exact când a izbucnit conflictul cu Hamas.

„Am fost în familia iubitului Ralukăi, care este și cetățean israelian. Ne-au invitat pentru că la ei era o mare sărbătoare. Chiar am discutat, la un moment dat, despre cât de puternic este Israelul pe parte de a se apăra aerian. Tot felul de chestii, de armată, cum sunt ei obligați să facă armata, și femeile și bărbații, că sunt super pregătiți. Cine își imagina că în câteva ore începe războiul. Noi nici nu știam un pic din istoria și regulile lor în caz de ceva de genul ăsta. Fiind cu iubitul Ralukăi, el ne explica constant tot ce se întâmpla. El e un om foarte calm și nu s-a așteptat nicio secundă să se transforme în război. A crezut că e un lucru care s-a mai întâmplat de multe ori la el, un atac. Ne rugăm pentru toți cei care sunt acolo, nu doar în Israel”, a povestit Raluka în podcastul Giuliei Anghelescu.

În urmă cu ceva timp, Raluka a precizat că ea preferă relațiile cu bărbații mai în vârstă.

"Nu reușesc să mă înțeleg cu bărbații mai tineri. Mie îmi trebuie mult mai în vârstă, întotdeauna am tins către cei care mai în vârstă cu mult decât mine. Reușim să ne înțelegem altfel, cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine. Nu e ușor cu mine, credeți-mă. 20 de ani e cea mai mare diferență pe care a avut-o într-o relație și funcționează în continuare", a dezvăluit Raluka la Pro FM.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?