Ana Birchall dezminte că ar fi fost la Palatul Cotroceni după şedinţa CExN al PSD

Ana Birchall dezminte că ar fi fost la Palatul Cotroceni după şedinţa CExN al PSD

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, dezminte informaţiile potrivit cărora ar fi mers la Palatul Cotroceni pentru a se întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, după şedinţa de vineri a Comitetului Executiv Naţional al PSD.

"Fake news - După şedinţa CEx am venit la Ministerul Justiţiei", susţine Birchall, într-o postare pe Facebook.

 Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al Partidului Social Democrat, a anunţat vineri că, potrivit deciziei Comitetului Executiv Naţional al PSD, Ana Birchall va fi remaniată de la Ministerul Justiţiei, portofoliul urmând să fie preluat de preşedintele Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România (UNJR), Dana Gîrbovan .

 Întrebată, după şedinţa CExN al PSD, dacă are informaţii conform cărora Birchall s-ar afla la Palatul Cotroceni, Dăncilă a negat, dar a adăugat că este "foarte grav, dacă este adevărat".

 "Este membru al PSD şi problemele le rezolvăm în interiorul partidului. I-am explicat doamnei Ana Birchall că vreau să fac această nominalizare la Ministerul Justiţiei pentru că vreau pe cineva din rândul magistraţilor, care nu e înregimentat politic, tocmai pentru a avea certitudinea că există o bună conlucrare şi că vom putea obţine consens pe toate deciziile referitoare la justiţie", a susţinut Viorica Dăncilă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...