Ana Bogdan, în turul al doilea al calificărilor la New Haven (WTA)

Ana Bogdan, în turul al doilea al calificărilor la New Haven (WTA)

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan a învins-o pe Viktoria Kuzmova (Slovacia) cu 6-2, 6-2, vineri, în prima rundă a turneului WTA de la New Haven (Connecticut), dotat cu premii totale de 799.000 de dolari.

Bogdan (25 ani, 78 WTA) a obţinut victoria într-o oră şi 18 minute de joc în faţa unei adversare de 20 de ani mai bine clasate în ierarhia mondială (56 WTA).

Românca a reuşit 4 aşi şi a comis 2 duble greşeli, dar nu şi-a pierdut niciodată serviciul, salvând cele două mingi de break. Kuzmova a reuşit un as şi a comis 6 duble greşeli.

În alt meci, Monica Puig (Porto Rico), campioana olimpică en titre, a trecut cu 7-6 (5), 6-3 de Monica Niculescu, după o oră şi 54 de minute. Niculescu (30 ani, 62 WTA) câştigase primele două dueluri cu Puig (24 ani, 70 WTA), în 2014 şi 2015.

Următoarea adversară a Anei Bogdan va fi rusoaica Ana Blinkova (19 ani, 101 WTA). Românca are 2-1 în meciurile directe, cel mai recent succes fiind cel din optimi de la Bogota, anul acesta, cu 1-6, 7-6 (8), 6-4.


AGERPRES (editor: Mihai Ţenea, ditor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...