Ana Maria Pătru a recuzat doi procurori de la DNA Ploiești; cererea i-a fost respinsă (surse)

Ana Maria Pătru a recuzat doi procurori de la DNA Ploiești; cererea i-a fost respinsă (surse)

Fosta șefă AEP, Ana Maria Pătru, care a venit miercuri la DNA Ploiești în calitate de suspectă, i-a recuzat pe cei doi procurori de caz, însă cererea i-a fost respinsă, au declarat surse apropiate dosarului.

Potrivit surselor menționate, Pătru va fi în continuare anchetată de această structură de Parchet, ei aducându-i-se ulterior la cunoștință calitatea de inculpată.

Anterior, surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că doi inspectori din cadrul Inspecției Judiciare s-au aflat, miercuri la prânz, la sediul DNA Ploiești, unde s-a prezentat și fosta șefă a Autorității Electorale Permanente (AEP).

Aceasta a venit însoțită de avocat și a afirmat, la intrarea în sediul instituției, că a fost chemată în calitate de suspect într-un dosar care are legătură cu Irina Socol, fondatoarea Siveco, pe care nu îl cunoaște exact, dar îl bănuiește.

În decembrie 2016, Ana Maria Pătru a fost trimisă în judecată de DNA Ploiești sub acuzația că a primit mită de la firma Siveco, constând în contravaloarea unui apartament și a unui autovehicul pentru a asigura derularea, în bune condiții, a unor contracte pe care compania le avea cu AEP.

AGERPRES / (AS — autor: Anamaria Toma, editor: Marius Frățilă, editor online: Simona Aruștei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

3 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

4 Noua Eră / Articol halucinant în Scientific American: Cavalerii Jedi reprezintă „masculinitatea toxică”

5 Germania virează la stânga? / Berlinezii au votat pentru exproprierea marilor proprietari de locuințe