ANABI vinde un Lamborghini Aventador, confiscat de la proxeneţi

ANABI vinde un Lamborghini Aventador, confiscat de la proxeneţi

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) anunţă că Tribunalul Galaţi a admis o solicitare privind valorificarea anticipată a unui autovehicul de lux Lamborghini Aventador, confiscat de DIICOT într-un dosar în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism.

Agenţia a fost desemnată custode al autoturismului de către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Galaţi.

ANABI mai anunţă că a iniţiat demersuri similare, formulând cereri adresate, după caz, procurorului sau instanţei, în vederea încuviinţării valorificării cu privire la toate bunurile mobile aflate în administrare (valoare estimată de aproximativ 2.500.000 euro).

Agenţia spune că, în contextul promovării unei strategii integrate privind recuperarea creanţelor provenite din infracţiuni, a propus flexibilizarea mecanismului care să permită valorificarea anticipată a bunurilor sechestrate.

"În ultimele zile, ANABI înregistrează o creştere a numărului de cauze în care Agenţia este sesizată de către procurori şi instanţele de judecată în vederea administrării şi valorificării bunurilor indisponibilizare în procese penale. ANABI urmează a valorifica prin licitaţii publice următoarele bunuri: Lamborghini Aventador, Skoda Octavia, BMW 218D, BMW 216D, Volkswagen Passat, BMW 540D Xdrive, precum şi 10.608 litri motorină", susţine Agenţia. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 Așa o fi?

4 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

5 „Era ca un card de credit viu” / O adolescentă din România, salvată din ghearele unor animale care o vindeau în …