ANAF a rambursat TVA în valoare de 846,6 milioane de lei, în primele două zile din această săptămână

ANAF a rambursat TVA în valoare de 846,6 milioane de lei, în primele două zile din această săptămână

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a rambursat, luni și marți, TVA în valoare de 846,6 milioane de lei, informează, joi, instituția.

Potrivit unui comunicat al ANAF, suma include, în ordinea vechimii, toate deconturile de TVA soluționate prin decizii de rambursare.

"Menționam faptul că, în luna iunie 2017, ANAF a rambursat TVA în valoare de 1,287 miliarde lei, cu 513,3 milioane mai mult decât în luna iunie 2016 (774,2 milioane lei)', se arată în document.

Conform sursei citate, rambursarea TVA se realizează lunar, prin selecție la nivel național a tuturor deconturilor negative cu opțiune de rambursare soluționate până la data extragerii informațiilor, potrivit principiului 'cel mai vechi decont se stinge primul'.

'În cazul compensărilor totale sau parțiale se soluționează toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare', se mai spune în comunicat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro