ANAF cere în justiție EVACUAREA Antena 3 și Antena Group din imobilele STATULUI

ANAF cere în justiție EVACUAREA Antena 3 și Antena Group din imobilele STATULUI

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti, in calitate de reprezentant al statului, a depus la Judecatoria Sectorului 1 o plangere impotriva Antena TV Group SA, Intact Production SRL, Antena 3 SA si Sangold Development SRL, solicitand evacuarea acestora din imobile care se afla in posesia statului. Potrivit portalului instantelor de judecata, dosarul a fost inregistrat la Judecatoria Sectorului 1 marti, 23 februarie.

La randul sau, Antena 3 SA a depus in data de 17 februarie in justitie o cerere pentru emiterea unei ordonante presedintiale care sa anuleze procesul de evacuare, inceput prin notificarea ANAF de evacuare a sediului in termen de 5 zile, potrivit unui anunt postat pe portalul instantelor de judecata.

Iar marti, Antena 3 a depus in instanta o plangere impotriva incheierii de carte funciara in ceea ce priveste sediul sau din soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 25 - 27, potrivit informatiilor disponibile pe portalul instantelor de judecata.

Lunea trecuta, ANAF a notificat Antena 3 si Antena 1 sa evacueze sediul din soseaua Bucuresti - Ploiesti in termen de cinci zile lucratoare.

Justitia a dispus in 2014, prin sentinta definitiva in dosarul ICA in care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare, confiscarea imobilului situat in soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 25 - 27, adica exact imobilul in care functioneaza Antena 3. De asemenea, Curtea a dispus confiscarea imobilului din Strada Girlei, acolo unde are sediul holdingul Grivco, fondat de Dan Voiculescu si cedat fiicelor sale.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina