ANAF scoate la licitație sediul Antena 3

ANAF scoate la licitație sediul Antena 3

ANAF a anuntat vineri seara, dupa ce s-a intalnit cu reprezentantii Antena TV Group SA, ca va incepe procedurile pentru scoaterea la licitatie a bunurilor confiscate in urma sentintei pronuntate in cadrul procesului ICA - Dan Voiculescu.

"In conformitate cu OG. 14/2007 si in cadrul procedurii de valorificare a imobilelor, ANAF va incepe demersurile pentru scoaterea la licitatie a bunurilor confiscate", se arata intr-un comunicat al Fiscului.

Reacția TREPANAȚILOR

"Ne scot la vânzare. Sunt curios dacă ne întreabă dacă vrem să o cumpărăm. Dacă nu va respecta hotărârea judecătorească, vor avea de-a face cu telespectatorii. Vor să ne vândă, nu să ne închirieze sediul. Evacuarea din acest sediu înseamnă închiderea emisiei Antenei 3. Dacian Cioloş şi guvernul său sunt în fierbere. Lumea va ieşi în stradă. Suntem aici. Îşi asumă ceva foarte greu de ţinut în frâu", a tunat Radu Tudor la Antena 3.

Vineri, incepand cu ora 12.00, a avut loc la o intalnire a sefului ANAF cu reprezentanti ai trustului Intact. Informatia privind discutiile despre situatia Antenelor au fost furnizata dimineata de o sursa HotNews, Fiscul confirmand ulterior intalnirea.

"Conducerea ANAF a raspuns solicitarii facute de reprezentantii Antena TV Group SA si a avut o intalnire la sediul institutiei.

In cadrul discutiei, au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentintei definitive nr.888 pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti in data de 08.08.2014 si continuarea procesului de validare a executarii acesteia", a precizat Fiscul, vineri seara.

Luni, ANAF a notificat luni Antena 3 si Antena 1 sa evacueze sediul din soseaua Bucuresti - Ploiesti in termen de cinci zile lucratoare.

Justitia a dispus in 2014, prin sentinta definitiva in dosarul ICA in care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare, confiscarea imobilului situat in soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 25 - 27, adica exact imobilul in care functioneaza Antena 3. De asemenea, Curtea a dispus confiscarea imobilului din Strada Girlei, acolo unde are sediul holdingul Grivco, fondat de Dan Voiculescu si cedat fiicelor sale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...