Anamaria Marinca filmează la Budapesta pentru miniseria "Mars", de Ron Howard

Anamaria Marinca filmează la Budapesta pentru miniseria "Mars", de Ron Howard

Anamaria Marinca filmează la Budapesta pentru miniseria "Mars", realizată de Ron Howard și Radical Media pentru National Geographic Channel.

Serialul în șase părți îmbină, de o maniera inedită, ficțiunea cu imaginile documentare, urmărind o ipotetică expediție pentru colonizarea planetei Marte, lansată în 2033, informează un comunicat al reprezentanților actriței transmis AGERPRES.

Secvențele dramatizate din această miniserie hibrid, care urmează să aibă premiera în noiembrie, sunt realizate de regizorul mexican Everardo Gout, în timp ce elementele documentare includ interviuri cu experți precum Neil deGrasse Tyson și Andy Weir, autorul romanului "The Martian".

În rolul rusoaicei Marta Kamen, Anamaria Marinca interpretează un specialist în geologie, martor al coliziunii cu Pământul a unui meteorit de șapte tone, de la Celeabinsk.

Filmările pentru miniseria National Geographic au început la Budapesta, unde actorii s-au întâlnit deja cu Mae Jemison, prima femeie de culoare astronaut care a zburat în spațiu, în 1992, la bordul navei Endeavor.

Echipa serialului se va muta, apoi, la Erfoud, în Maroc. Distribuția este completată de francezul Olivier Martinez, John Light și Cosima Shaw. Din echipa filmului mai fac parte producătorul Justin Wilkes, nominalizat anul acesta la Oscar pentru documentarul "What Happened, Miss Simone?", și regizorul de imagine mexican Damian Garcia.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”