Anamaria Prodan e în al nouălea cer. Cum o răsfață iubitul din Dubai, cadoul extravagant pe care i l-a oferit

Anamaria Prodan e în al nouălea cer. Cum o răsfață iubitul din Dubai, cadoul extravagant pe care i l-a oferit

După o perioadă dificilă cauzată de scandaluri și divorț, Anamaria Prodan este în al nouălea cer. Iubitul milionar din Dubai i-a pus lumea la picioare. Ultimul cadou primit a fost de-a dreptul fabulos: două telefoane Vertu Signature Diamond, bătute cu diamante.

Anamaria Prodan, cadou de fițe de la iubitul din Dubai FOTO Click

Impresara a împlinit, pe 17 decembrie, 50 de ani și, după ce a dat o petrecere de pomină în București, a plecat în Dubai, la noul ei iubit despre care nu a dat prea multe detalii, scris click.ro. Imediat cum ajuns, a și primit cadoul de fițe. Este vorba despre două telefoane de lux, gravate cu numele ei și bătute în diamante, în valoare de aproape 200.000 de dolari.

Citește articolul integral pe click.ro.

Impresara şi vedeta de televiziune Anamaria Prodan şi-a sărbătorit ziua la Mănăstirea Nechit, din Neamţ, în avans faţă de data când a împlinit 50 de ani, prilej cu care obştea monahală a felicitat-o, primind un cadou de la stareţul Zenovie.

Bucureşteanca a poposit, recent, la cunoscutul aşezământ nemţean, unul la care a mai fost, poate pentru a se reculege, după divorţul deloc paşnic de antrenorul Laurenţiu Reghecampf . Despre momentele petrecute la mănăstire a dat detalii chiar vedeta, pe Instagram.

Tort cu chipul Mântuitorului

Cadoul stareţului Zenovie a constat într-un tort pe care a fost aplicat chipul Mântuitorului, alături de o urare, „La mulţi şi binecuvântaţi ani!“, la care s-a adăugat un coş cu un aranjament floral din trandafiri.

Anamaria Prodan a fost foarte impresionată și a spus că acest cadou de la staretul Zenovie a fost cel mai frumos cadou pe care putea să-l primească, adăugând că nu are cuvinte de mulţumire.

„Pentru sufletul meu cel mai frumos cadou a fost cel oferit de părintele Zenovie şi de călugării de la Mănăstirea Nechit la împlinirea vârstei de 50 de ani! Rar am văzut un loc atât de frumos. Raiul pe pământ! Am plâns de bucurie, căci în acest loc de vis mi-am găsit liniştea şi pacea, fericirea şi echilibrul de a merge mai departe demnă alături de copiii mei minunaţi... Cred că toţi românii trebuie să calce pragul acestui Ioc binecuvântat de Dumnezeu!“.

Pe 17 decembrie, impresara a sărbătorit 50 de ani de viață organizând o fastuoasă petrecere la un restaurant din localitatea Otopeni, unde a avut aproximativ 300 de invitați.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă