Anamaria Prodan, la trei ani după ce l-a pocnit pe Dan Alexa. „Trebuia dat ca exemplu” VIDEO

Anamaria Prodan, la trei ani după ce l-a pocnit pe Dan Alexa. „Trebuia dat ca exemplu” VIDEO

Incidentul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa ce a avut loc acum trei ani a devenit viral în scurt timp. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere Anamaria îl lovea cu pumnul pe Dan Alexa. Deși amândoi au negat atunci, s-a speculat îndelung că ar fi fost vorba despre gelozie între cei doi.

Anamaria Prodan îl lovește pe Dan Alexa FOTO captura video

Scena dintre cei doi a fost invocată chiar și de Laurențiu Reghecampf, la divorțul dintre el și Anamaria Prodan. Aceasta din urmă a comentat, din nou, incidentul de acum trei ani, la Realitatea Sportivă. Despre antrenorul Dan Alexa spune că trebuie lăudat de presă, pentru că nu a ripostat.

Eu cred că mediatizarea excesivă care din punctul meu de vedere nu are niciun rost pentru că a fost o calomnie la adresa mea și a lui Dan, întinsă pe atât de mulți ani e specifică răutății românești. Cred că dacă ceva era de menționat era faptul că încă mai există bărbați că Dan Alexa care au dat exemplu de ceva minunat pentru că în femeie nu se da nici cu o floare”, a explicat ea.

„Luați exemplu de la Dan Alexa”

De asemenea, ea apreciază faptul că antrenorul a gestionat perfect conflictul dintre cei doi și spune că ar trebui dar ca exemplu.

Faptul că Dan Alexa a gestionat acest conflict perfect cred că trebuia dat ca exemplu, într-o țară în care bărbații își lovesc iubite, amante, mame, pentru a-și arăta ce bărbați sunt. Părerea mea, luați exemplu de la Dan Alexa, învățați pentru că aveți acasă fetițe, băieți și trebuie să le dați o educație. Dacă acești jurnaliști repetă la infinit o poveste în care eu am dat dovadă de înțelegere și am tăcut din gură pentru că puteam să-i dau în judecată pe toți până le luăm și sufletul din ei”, a mai spus ea, potrivit gsp.ro.

Ea a mai făcut referire la faptul că imaginile nu au fost surprinse în spațiul public și apreciază, din nou, bunul simț al antrenorului Dan Alexa.

Nu ai cum să filmezi în incinta unei case, nu spațiu public, jurnaliștii nu aveau ce să caute. La noi în țară totul e o presupunere, aici s-a ajuns datorită acestor știri, datorită acestor răutăți. Faceți un monument să se numească Dan Alexa, monumentul educației și a bunului simt. Eu îl cunosc pe Dan Alexa și acest incident dacă s-ar repeta cu încă 100 de femei, niciodată nu ar ridică mâna să dea înapoi. Asta e educația pe care mama lui i-a dat-o”, mai menționează impresara.

În final, aceasta îi mulțumește încă o dată pentru modul în care a gestionat atunci situația.

Cei care au ieșit după acest incident au ieșit și s-au bucurat, ăștia sunt niște purtători ilegali de creier fără educație. Luați exemplu de la Dan Alexa, îi mulțumesc din suflet pentru ce s-a întâmplat în acel moment și cum a reacționat”, a mai explicat Anamaria Prodan pentru Realitatea Sportivă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?