Andrea Bocelli, surprins la plajă, cu familia. Cum l-au fotografiat paparazzii | GALERIE FOTO

Andrea Bocelli, surprins la plajă, cu familia. Cum l-au fotografiat paparazzii | GALERIE FOTO

Celebrul cântăreț de operă Andrea Bocelli, una dintre cele mai discrete vedete când vine vorba de viața privată, a fost surprins de paparazzi la plajă.

Se întâmplă foarte rar ca tenorul să fie surprins alături de familia lui, astfel că aparițiile lui din timpul liber suscită un mare interes pentru paparazzi, potrivit Antena 1 .

Fotografiat alături de soțe și fiică.

Andrea Bocelli, artistul pe care un incident nefericit, petrecut în copilărie, l-a lăsat fără vedere, a fost surprins alături de soția lui, Veronica Berti, și fiica lor, Virginia Bocelli, în timp ce luau prânzul împreună, la plajă.

Momente tandre

Paparazzi l-au fotografiat pe artist în timp ce își îmbrățișa fiica, dar și în ipostaze tandre alături de frumoasa lui soția lui, Veronica Berti, cu 25 de ani mai tânără decât el, care a atras toată atenția cu prezența sa.

Imaginile cu cei trei au apărut în presa internațională.

„Dacă există chimie între două persoane, atunci există şi poezie”

Într-un interviu pentru revista „ People “, Andrea Bocelli a vorbit despre secretul căsniciei sale fericite, sugerând că relaţiile intime joacă un rol crucial.

Teoria mea este că foarte importantă este chimia. Dacă există chimie între două persoane, atunci există şi poezie, există şi armonie, există şi înţelegere reciprocă, există iubire. Dacă nu există chimie, atunci nu e nimic. Dacă uşile dormitorului se deschid pentru ceva frumos şi interesant, atunci iubirea va rezista. Dacă uşile dormitorului se deschid pentru ceva plictisitor şi neinteresant, nu va dura“, mărturisea, anul trecut, Andrea Bocelli

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...