Andreea Bălan continuă singură în cursa "America Express". Cine a câștigat o nouă amuletă

Andreea Bălan continuă singură în cursa "America Express". Cine a câștigat o nouă amuletă

A început o nouă ediție din emisiunea "America Express", difuzată pe Antena 1. Cele opt echipe rămase în competiție își continuă parcursul pe Drumul Aurului. Andreea Bălan nu o va avea alături pe Andreea Antonescu în următoarele zile de competiție.

FOTO Antena 1

Înainte de startul unei noi lupte pentru Imunitate, Irina Fodor a anunțat că Andreea Antonescu va lipsi în următoarele două zile deoarece are de rezolvat niște probleme personale în SUA. Așadar, Andreea Bălan este nevoită să continue singură cursa.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au pornit în forță și au ajuns primii la Irina Fodor pentru a participa la jocul pentru amuletă care le-ar fi putut aduce și un joker valoros. Cea de-a doua echipă a fost cea formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Surprinzător, Andreea Bălan s-a descurcat foarte bine la misiuni și a ajuns pe locul 3 însă Irina i-a transmis că nu poate juca deoarece nu are un partener. Așadar, echipa aflată pe locul 4 a primit șansa de a participa la jocul pentru amuletă, echipă formată din frații Gavril.

A fost un joc pentru amuletă foarte strâns între frații Gavril și Bordea cu Cortea. Cele două echipe au luptat cot la cot până aproape de final, dar amuleta a fost câștigată într-un final de Bordea și Cortea.

Este primul joc câștigat de Bordea și Cortea la care au avut de ales un joker pe care îl pot folosi pe parcursul competiției. Cei doi au ales jokerul care le va permite să sară peste o misiune. Rămâne de văzut în continuare dacă jokerul le va purta noroc să obțină Imunitatea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale