Andreea Bălan, detalii emoționante despre relația cu George Burcea: cele mai bune lecții sunt eșecurile

Andreea Bălan, detalii emoționante despre relația cu George Burcea: cele mai bune lecții sunt eșecurile

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit după ce s-au căsătorit, în 2017, pe o superbă plajă din California. După doar trei ani, în 2020, artista a cerut divorțul și custodia exclusivă a fetițelor sale.

Andreea Bălan

Cântăreața a vorbit despre momentul dificil din viața ei la podcastul „Vorba lui Jorge”, unde a arătat că l-a iertat pe fostul ei soț, pe care atunc îl acuza de infidelitate. Ea spune că a făcut asta pentru fetițele ei, Ella și Clara. Jurata de la „Te cunosc de undeva ” a mai spus că știe cum să se curețe de toate energiile negative care îi o amenință și a mărturisit că și-ar dori pe cineva în viața ei care să fie exact ca ea, mai precis „un suflet cald și foarte calm”.

Ea mai spune că „cele mai bune lecții sunt eșecurile!”. Despre credință și calea spirituală aleasă de ea, cântăreața a avut multe de povestit deoarece atunci când se roagă și trebuie să ia anumite decizii, Andreea Bălan a marturisit că portă o adevărată conversație cu sufletul sau.

Tot dialogul și toate destăinuirile Andreei Bălan pot fi citite într-un articol vast pe Click!.ro .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?