Andreea Bălan și-a sărbătorit ziua în Guatemala, la America Express. Ea a primit un cadou special dar și Imunitatea, la finalul unei curse nebune

Andreea Bălan și-a sărbătorit ziua în Guatemala, la America Express. Ea a primit un cadou special dar și Imunitatea, la finalul unei curse nebune

Andreea Bălan și-a sărbătorit ziua de naștere (23 iunie) chiar în Guatemala, în timp ce participa la cursa pe Drumul Aurului din America Express.

FOTO Antena 1

Artista, în vârstă de 38 de ani, a povestit că este pentru prima dată când stă atât de departe de fiicele sale, Ella și Clara, care au rămas în grija bunicii lor. Ea a primit și un cadou special din partea Irinei, un video în care apar cele două fetițe. A fost un moment emoționant la capătul unei curse plină de adrenalină, ce i-a făcut și pe ceilalți concurenți să se gândească la familie.

Scărlătescu și Doina Teodoru au câștigat ultimul Joker din concurs

În ediția de luni seară, difuzată de Antena 1, s-a dat lupta pentru ultimul Joker din concurs. La jocul pentru amuletă și Joker au ajuns primii frații Gavril, urmați de Cătălin Scărlătescu cu Doina Teodoru și Andreele. Echipa formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și-au adjudecat ultimul Joker și amuleta după mai multe mini-jocuri în care i-au întrecut la limită pe ceilalți concurenți.

Jokerul ales de cei doi a fost unul care nu s-a dovedit a fi un avantaj pe măsura așteptărilor. Acesta le permitea celor doi să fie singura echipă care avea voie să meargă cu taximetriști pe restul etapei din Guatemala.

Pe parcursul cursei, concurenții au mers cu celebrele chicken bus care l-au dat mari emoții. Bordea și Cortea au fost șocați de un astfel de vehicul care circula cu mare viteză pe autostradă, mult mai tare decât autovehiculul cu care ei se deplasau. Până să ajungă la Irina, concurenții au învățat denumiri de culori într-o limbă locală și au făcut cunoscute tradițiile românești în rândul localnicilor.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au câștigat imunitatea la America Express, ediția 22

La finalul unei noi curse nebune care le-a dat mari bătăi de cap celor 7 echipe rămase în concurs, la Irina Fodor au ajuns primele Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Ele au câștigat Imunitatea într-o zi specială pentru Andreea Bălan care a împlinit chiar atunci 38 de ani. Toți ceilalți concurenți i-au urat "La mulți ani!", deși artista nu se aștepta. De asemenea și-au asigurat biletele către ultima țară din concurs, Columbia.

Bie și Mickey au ajuns pe locul 2 la Irina Fodor și au fost foarte dezamăgite că au parte de o experiență în care sunt singura echipă pe care Irina nu o mai anunță, fiind echipa de pe locul 2, pentru a doua oară la rând. Scărlătescu și Doina au completat podiumul, deși înainte de ultima misiune au ajuns primii la mission board.

America Express continuă marți cu o nouă cursă nebună în care cele 6 echipe se luptă pentru a doua Imunitate din această etapă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro