Andreea Bănică, „în stare de șoc” după ce a fost amenințată și înjurată de un rapper cunoscut

Andreea Bănică, „în stare de șoc” după ce a fost amenințată și înjurată de un rapper cunoscut

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 45 de ani, a trecut recent prin clipe de coșmar, după un moment artistic la Cluj. Vedeta a intrat pe rețelele de socializare pentru a-și spune năduful.

Andreea Bănică a fost înjurată și amenințată de rapperul german Toni Cottura.Foto: Instagram(Arhivă)

Invitată să concerteze la Cluj, vedeta a avut parte de o experiență neplăcută. Pe aceeași scenă urma să cânte și rapperul german Toni Cottura . Corina Bud a lansat, în anul 2006, în colaborare cu Cottura melodia „Quieres Una Aventura”.

Artista a mărturisit pe rețelele de socializare că Toni Cottura i-a adresat cuvinte injurioase și că a amenințat-o , fiindcă „a așteptat prea mult să intre pe scenă”.

Sunt în șoc! Acest om m-a înjurat și amenințat pe scările scenei unde am cântat azi în Cluj! Omul Toni Cottura de la Fun Factory!! Da, ați auzit bine… Formația copilăriei mele… pe care am îndrăgit-o eu și voi atât de mult. Sunt atât de dezamăgită… Nu mai vreau să tac, drumul meu se oprește direct la secția de poliție unde îi voi face plângere. Nu știu dacă mă credeți, mi-a luat ceva să realizez ce mi se întâmpla azi…(…)

Omul s-a enervat că a așteptat prea mult să intre pe scenă! A făcut circ pe acolo, organizatorii au încercat să îl liniștească dar nu și-au pus problema că omul își va vărsa nervii pe primul ieșit în cale (eu care coboram de pe scenă)! Și acum îmi răsună vocea lui în cap, injuriile, amenințările… Am trecut prin multe în viață, am tăcut, am lăsat capul jos dar asta a întrecut orice limită a bunului simț”, a mărturisit artista, potrivit Libertatea.

„Nu are ce căuta în țara asta”

„Omul nu are ce căuta în țara asta să cânte! Omul trebuie pedepsit nu doar de autorități ci de tot publicul care l-a iubit și i-a cântat piesele.

Atâta timp cât un om își permite să mă amenințe, să-mi vorbească urât, să mă înjure, să mă facă «You are a piece of /Ești un c*». Nu pot să reproduc ce mi-a zis omul ăsta. Eu am crezut că a venit la mine pe scenă să mă felicite, să-mi spună ceva frumos. Dar el venise să mă înjure, avusese o ceartă cu organizatorii… le spusese că am stat eu prea mult pe scenă, că el vrea să plece… După părerea mea, luase ceva, consumase substanțe interzise sau băuse alcool… Până la urmă, am fost colegi pe scenă, indiferent că el este Toni Cottura de la Fun Factory”, a mai dezvăluit ea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...