Andreea Beatrice Ana, medalie de aur la Campionatul European de Lupte de la Zagreb. Cu ce scor a învins

Andreea Beatrice Ana, medalie de aur la Campionatul European de Lupte de la Zagreb. Cu ce scor a învins

Sportiva Andreea Beatrice Ana a obținut aurul pentru România, în finala Campionatului European de Lupte de la Zagreb, ce a avut loc joi. A avut-o adversară pe unguroaica Erika Bognar.

Sportiva Andreea Beatrice Ana a obținut aurul în Croația FOTO Facebook/ FRL

Andreea Beatrice Ana a obținut o victorie absolut spectaculoasă la Campionatul European de Lupte de la Zagreb. Ea s-a luptat în finala mare a categoriei 55 de kilograme cu Erika Bognar din Ungaria.

8-0 pentru sportiva româncă

Luptătoarea noastră scrie și rescrie pagini de istorie, cucerind al doilea titlu continental consecutiv pentru luptele feminine românești . Primul său titlu european l-a obținut anul trecut, la Budapesta.

Joi, s-a cântat imnul României în Arena de la Zagreb pentru Ana Andreea Beatrice, potrivit unui anunț făcut de Federația Română de Lupte.

În finala Campionatului European de Lupte din Croația Ana Andreea Beatrice a învins-o cu scorul de 8-0, la categoria 55 kg, pe Erika Bognar.

Cu lacrimi de fericire, cu certitudinea unui viitor de excepție deja confirmat, Ana Andreea Beatrice devine dublă campioană a Europei la Seniori pentru România!

Felicitări, Andreea! Felicitări antrenorilor Nikolai Stoyanov, Adina Popescu, Marin Filip, antrenorului descoperitor Oancea Marian, staff-ului medical, precum și tuturor celor care au contribuit la pregătirea și parcursul ei!, au transmis reprezentanții federației, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA