Andreea Beatrice Ana, medalie de aur la Campionatul European de Lupte de la Zagreb. Cu ce scor a învins

Andreea Beatrice Ana, medalie de aur la Campionatul European de Lupte de la Zagreb. Cu ce scor a învins

Sportiva Andreea Beatrice Ana a obținut aurul pentru România, în finala Campionatului European de Lupte de la Zagreb, ce a avut loc joi. A avut-o adversară pe unguroaica Erika Bognar.

Sportiva Andreea Beatrice Ana a obținut aurul în Croația FOTO Facebook/ FRL

Andreea Beatrice Ana a obținut o victorie absolut spectaculoasă la Campionatul European de Lupte de la Zagreb. Ea s-a luptat în finala mare a categoriei 55 de kilograme cu Erika Bognar din Ungaria.

8-0 pentru sportiva româncă

Luptătoarea noastră scrie și rescrie pagini de istorie, cucerind al doilea titlu continental consecutiv pentru luptele feminine românești . Primul său titlu european l-a obținut anul trecut, la Budapesta.

Joi, s-a cântat imnul României în Arena de la Zagreb pentru Ana Andreea Beatrice, potrivit unui anunț făcut de Federația Română de Lupte.

În finala Campionatului European de Lupte din Croația Ana Andreea Beatrice a învins-o cu scorul de 8-0, la categoria 55 kg, pe Erika Bognar.

Cu lacrimi de fericire, cu certitudinea unui viitor de excepție deja confirmat, Ana Andreea Beatrice devine dublă campioană a Europei la Seniori pentru România!

Felicitări, Andreea! Felicitări antrenorilor Nikolai Stoyanov, Adina Popescu, Marin Filip, antrenorului descoperitor Oancea Marian, staff-ului medical, precum și tuturor celor care au contribuit la pregătirea și parcursul ei!, au transmis reprezentanții federației, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...