Andreea Cosma, la Parchetul General: Am venit să consult dosarul; am impresia că s-a aşternut o linişte

Andreea Cosma, la Parchetul General: Am venit să consult dosarul; am impresia că s-a aşternut o linişte

Deputatul Andreea Cosma a afirmat luni, la intrarea în Parchetul General, că a venit pentru a consulta dosarul întocmit în urma plângerii sale pe numele procurorului Mircea Negulescu, precizând că are impresia că s-a ''aşternut o linişte'' asupra acestui caz.

"Am venit în calitate de parte vătămată. Mă prevalez de Codul de procedură penală şi vreau să fac o cerere să consult dosarul. Am impresia că s-a aşternut o linişte. (...) Sunt 14 plângeri penale (...) cu privire la aceleaşi persoane. Eu am plângerea mea. Ştiu că şi fratele meu a făcut săptămâna trecută o cerere pentru consultare dosar. Vrem să vedem ce s-a mai întâmplat. Eu chiar mă grăbesc. Întrucât CSM a suspendat cercetarea disciplinară, tocmai pentru ca Parchetul General să continue cercetările, aşa că vreau să văd ce s-a întâmplat. Este dreptul meu", a declarat Andreea Cosma, potrivit Antena 3.

Andreea Cosma a depus la Parchetul General o plângere penală în care îl acuză pe procurorul Mircea Negulescu de sustragere şi distrugere de înscrisuri, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă şi abuz în serviciu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina