Andreea Esca, ravisantă la nunta lui Smiley și Ginei Pistol

Andreea Esca, ravisantă la nunta lui Smiley și Ginei Pistol

Smiley și Gina Pistol au spus marele „DA” în fața ofițerului Stării Civile, dar și a lui Dumnezeu, la mai bine de șapte ani de când și-au confirmat public relația. Proaspeții soți au o fetiță, Josephine, care anul acesta, pe 9 martie, a împlinit doi ani.

Celebra prezentatoare a știrilor de la Pro TV s-a dus la Snagov pentru a fi martoră la frumosul eveniment din viețile celor două vedete și a postat pe rețelele de socializare o fotografie de la Starea Civilă, dar și câteva imagini cu ținuta aleasă de ea pentru minunatul moment. Andreea Esca nu s-a dus singură la nuntă, ci însoțită de soțui ei, Alexandre Eram.

Elegantă, ca de fiecare dată, Andreea Esca a purtat o rochie cu bretele, de un alabastru electrizat superb, cu motive florale, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale în aceeași nuanță. Chiar dacă, la un moment dat, a început să plouă la Snagov, Andreea Esca nu a lăsat capriciile vremii să-i strice bucuria și a luat și o umbrelă pe post de accesoriu pentru ținuta ei, lucru ce i-a oferit un aer mai interesant, mai șic. „O sâmbătă cu prieteni dragi. Let’s party!” – a transmis vedeta de la Pro TV, în dreptul fotografiilor postate, potrivit unica.ro .
Citește și:

populare
astăzi

1 Amănunte care dau fiori / Ies la iveală dedesubturile murdare ale unei industrii de miliarde...

2 „Sunt două urme masive de sângerare” / Celebrul detectiv criminalist Untaru, prima ipoteză în cazul morții „Regelui Fițelor”, Andrei Versace

3 BREAKING A fost prins ucigașul doctoriței de la Brăila

4 Uite un amănunt mai mult decât interesant... Ușor, ușor descoperim o realitate care ar trebui să ne pună pe gânduri...

5 Ce se întâmplă? / Planul secret de operațiuni prin care Germania se pregătește de război cu Rusia