Andreea Esca, ravisantă la nunta lui Smiley și Ginei Pistol

Andreea Esca, ravisantă la nunta lui Smiley și Ginei Pistol

Smiley și Gina Pistol au spus marele „DA” în fața ofițerului Stării Civile, dar și a lui Dumnezeu, la mai bine de șapte ani de când și-au confirmat public relația. Proaspeții soți au o fetiță, Josephine, care anul acesta, pe 9 martie, a împlinit doi ani.

Celebra prezentatoare a știrilor de la Pro TV s-a dus la Snagov pentru a fi martoră la frumosul eveniment din viețile celor două vedete și a postat pe rețelele de socializare o fotografie de la Starea Civilă, dar și câteva imagini cu ținuta aleasă de ea pentru minunatul moment. Andreea Esca nu s-a dus singură la nuntă, ci însoțită de soțui ei, Alexandre Eram.

Elegantă, ca de fiecare dată, Andreea Esca a purtat o rochie cu bretele, de un alabastru electrizat superb, cu motive florale, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale în aceeași nuanță. Chiar dacă, la un moment dat, a început să plouă la Snagov, Andreea Esca nu a lăsat capriciile vremii să-i strice bucuria și a luat și o umbrelă pe post de accesoriu pentru ținuta ei, lucru ce i-a oferit un aer mai interesant, mai șic. „O sâmbătă cu prieteni dragi. Let’s party!” – a transmis vedeta de la Pro TV, în dreptul fotografiilor postate, potrivit unica.ro .
Citește și:

populare
astăzi

1 „Ne-am uitat şi între picioarele ei” / O concurentă de la Vocea României, în atenția CNA

2 Andreea Esca dispare un timp de la știrile Pro TV. La 51 de ani se lansează într-o nouă provocare

3 Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul contaminat / Cere despăgubiri de câteva milioane de dolari

4 „Sunt șocat, sunt consternat și, în același timp, debusolat” / Dorian Popa, țepuit de milionarul Donca

5 VIDEO Momentul arestării interlopului Rechinul, care a furat 200.000.000$ de pe carduri în Mexic