Andreea Esca, vacanță de lux doar cu fiica, în Dubai

Andreea Esca, vacanță de lux doar cu fiica, în Dubai

Andreea Esca și fiica ei, Alexia, au petrecut prima vacanță împreună, doar ele două, după aproape șase ani. Vedeta de televiziune a primit cadou un sejur de 7 zile în Dubai, unde a avut parte de experiențe inedite, de la cazarea în palatul Versace, până la zbor cu balonul deasupra deșertului și plimbare cu yachtul.

 „Am primit cadou o scurtă vacanță de două persoane în Dubai. Ne-am dorit să o petrecem doar noi două, special pentru luna femeii, să avem câteva zile de relaxare după o perioadă încărcată și înaintea examenelor pe care Alexia trebuie să le dea în lunile următoare pentru absolvirea facultății. Nu am mai fost în Dubai cu Alexia de mult timp, de când era mică, așa că a fost ocazia bună să descopere orașul altfel acum”, a povestit Andreea Esca pentru Click.ro.
 
Andreea Esca și fiica Alexia cu avionul
Au zburat la business class

După doar patru ore și jumătate de zbor cu flydubai, timp în care au trăit experiența exclusivistă business class, prezentatoarea știrilor Pro TV și Alexia, unul din cei mai de succes influenceri ai tinerei generații, au aterizat pe aeroportul internațional al impresionantului emirat dând startul șirului de momente memorabile. De la 5 grade, câte erau în țară, au ajuns la 35.

Cazare în palatul Versace

Vacanța de lux a început în primul rând cu locul de cazare - vestitul Palazzo Versace, hotelul de designer placat cu marmură albă și înțesat cu detalii iconice ale vestitei case de modă. Acest hotel a devenit, în ultimii ani, unul din cele mai vizitate de turiști și de  vedete din întreaga lume, precum Naomi Campbell, Jason Derulo, Snoop Dogg, Irina Shayk sau Gerard Pique.

Andreea Esca, Alexia și Gerard Pique în vacanța în Dubai
S-au întâlnit cu Gerard Pique pe holurile hotelului

Cu renumitul fotbalist au avut, de altfel, ocazia să se întâlnească în lobby-ul hotelului, sportivul fiind cazat în aceeași perioadă tot la Palazzo Versace. Camera superbă în care au stat 7 zile, piscinele și dotările resortului au fost completate de experienața culinară inedită, oferită de chefii vestiți ai restaurantelor, unul dintre acestea având două stele Michelin.

Și-au creat propriile parfumuri

Andreea Esca și fiica în vacanță în Dubai
Mama și-a creat un parfum fresh, fiica unul dulce

A doua zi după sosirea în Dubai, Andreea Esca și Alexia și-au creat propriile parfumuri la laboratorul concept OoLaLab. Sub supravegherea unui specialist, au ales și îmbinat esențele favorite, în doze perfecte, astfel încât la final să obțină câte un parfum, după propriul plac. Andreea Esca a preferat un parfum proaspăt, pe bază de mărgăritar, pe care l-a botezat Eau de Solange, iar Alexia l-a numit pe al ei Margot, cel de-al doilea prenume al său. „Mie îmi plac parfumurile mai dulci, iar mamei mele îi plac cele fresh. Eu am ales ingrediente precum ambră, fructe și vanilie”, spune Alexia.

Zbor cu balonul deasupra deșertului

În a treia zi de vacanță, cele două vedete s-au trezit dis-de-dimineață pentru a ajunge în deșert de unde au urcat într-un balon cu aer cald Baloon Adventures Dubai. De la o înălțime de 1.000 de metri au zburat deasupra dunelor de nisip, admirând răsăritul de soare, oazele spectaculoase, cămilele și gazelele care trăiesc în pustietate. „Ziua noastră a început la 3 și jumătate, dar a meritat efortul. Ne-a fost puțin teamă la început, dar zborul a fost extrem de lin și aterizarea perfectă. Nu a fost nimic brusc. Este fascinant să zbori și să vezi deșertul de la înălțime”, declară Andreea Esca. 

Au descoperit istoria vechiului Dubai

A patra zi de vacanță a fost rezervată unui tur cultural al vechiului Dubai. La Sheikh Mohammed Center for Cultural Understanding (SMCCU) un ghid le-a prezentat modul de viață al localnicilor de dinaintea dezvoltării metropolei, arhitectura locuințelor acestora, de la corturile din deșert, la cabanele din frunze de palmier sau casele din lemn și coral, tradițiile acestora și modul în care funcționa societatea după reguli clare ce au la bază respectul reciproc și credința.

Dubai admirat de pe yacht

Andreea Esca și fiica în vacanță în Dubai
Dubaiul e impresionant și de la distanță

A cincea zi de vacanță a fost rezervată unei plimbări de neuitat cu yachtul în largul mării. Croaziera cu First Yacht Dubai a pornit din portul Dubai Marina și a oferit o priveliște uimitoare asupra Dubai Palm, insula artificială în formă de frunză de palmier, pe care sunt construite cele mai luxoase hoteluri, precum și posibilitatea de a admira, de pe apă, șirul de zgârie nori construiți pe plajă. „Este fascinant cum pornești pe mare printre zgârie nori. Pare un decor de film. Odată ajunși în larg, imaginea clădirile înalte, subțiri, ridicate una lângă cealaltă, este impresionantă”, spune Alexia.  

Spa și shopping în mallurile imense

Vacanța din Dubai nu se poate termina, de regulă, fără o sesiune de shopping în mall-urile din Dubai, renumite pentru dimensiunile lor impresionante. După kilometrii istovitori parcurși pe culoarele centrelor comerciale, ziua s-a încheiat cu sesiune de spa relaxantă la Palazzo Versace. Am avut parte de cel mai bun masaj thailandez. Căutați-o pe Chandi și o să mă pomeniți!”, a ținut să adauge Andreea Esca.

Andreea Esca în Dubai
Dacă n-ați mai văzut-o de o săptămână la pupitrul știrilor, să știți că în tot acest timp a avut parte de puțină relaxare și răsfăț

„Când suntem împreună în vacanță, ne place să stăm de povești, pe marginea piscinei, căci în viața de zi cu zi, de când am plecat la facultate, nu prea avem timp. Eu în Dubai am fost când eram mult mai mică. Acum a fost pentru prima dată când îl văd astfel și realizez cât de multe lucruri poți face acolo. Îmi place foarte mult. Dacă aș putea, vara aș sta în Europa și, în rest, m-aș muta aici!”, spune Alexia.

Destinație sigură în pandemie

Cele două au intrat în Dubai cu test negativ COVID și au fost impresionată de modul în care autoritățile de acolo au reușit să controleze pandemia de coronavirus. „Dubai-ul este mereu fascinant pentru că se dezvoltă într-un ritm alert și, de fiecare dată când revii, găsești ceva nou de văzut și de făcut. Ne-a dat sentimentul de siguranță maximă, pentru că au reușit să implementeze soluții eficiente pe timp de pandemie. Oamenii poartă masca de protecție în spațiile prevăzute de lege, altfel plătesc amendă de 700 de euro, iar campania de vaccinare merge cu pași repezi. Viața pare că revine la normal cu viteză în Dubai, ceea ce îmi dă un sentiment de speranță că se va întâmpla astfel cât de curând și în restul lumii”, încheie Andreea Esca. La întoarcerea în țară, nu a fot nevoie să stea în carantină.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! Vedetuța Beatrice are problemuțe la dosar?

2 Așa o fi? / Adrian Năstase, „regele imobiliarelor” din Militari? / Dezvăluiri care te lasă cu gura căscată

3 Turnătorul Isărescu s-a pișat cu boltă pe oamenii care muncesc onest în această țară! / Băi, nenorocitule, nu îț…

4 Culisele angajării Proastei României la BNR pe un salariu net de 16.000 de lei / lunar

5 Ana Birchall: În urma deciziei de astăzi a CJUE instanțele de judecată pot anula actele Secției Speciale / Actel…