Andreea Moldovan: Nu am fost condiţionată deloc din punct de vedere politic

Andreea Moldovan: Nu am fost condiţionată deloc din punct de vedere politic

Fostul secretar de stat din Ministerul Sănătăţii Andreea Moldovan a declarat vineri că nu a fost condiţionată deloc din punct de vedere politic şi a venit în echipă la solicitarea lui Vlad Voiculescu, pentru că ştia că are planuri şi proiecte bune.

În ceea ce priveşte indicii de carantină, ea a precizat că discutarea acestora a avut loc pe parcursul a două zile succesiv, la sediul Ministerului Sănătăţii, "într-o companie mai mult decât selectă", reunind reprezentanţi ai INSP, DSU, epidemiologi, asistenţi medicali, fostul ministru Vlad Voiculescu.

"A fost o discuţie de 3-4 ore, s-a revenit a doua zi cu clarificări, astfel încât forma finală a fost agreată de toată lumea la minister şi în grupul tehnico-ştiinţific. (...) Nu am fost de capul meu", a declarat Andreea Moldovan, într-o conferinţă de presă susţinută la Parlament, alături de Vlad Voiculescu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

5 Așa o fi?