Andreea Raicu, dezvăluiri despre despărțirea de Cristi Chivu: „Vina a fost a mea”

Andreea Raicu, dezvăluiri despre despărțirea de Cristi Chivu: „Vina a fost a mea”

Andreea Raicu a fost invitată la emisiunea 40 de întrebări, moderată de Denise Rifai. Vedeta a povestit și despre fosta relație pe care a avut-o cu fostul fotbalist Cristi Chivu.

Andreea Raicu și Cristi Chivu FOTO Fanatik.ro

La începutul anilor 2000, Andreea Raicu și Cristi Chivu formau unul din cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. La acea vreme, Chivu evolua la AS Roma, după o perioadă excelentă în Olanda, la Ajax Amsterdam. Chiar înainte de a ajunge în Italia, Chivu a fost împreună cu Andreea Raicu, vedetă aflată în plină ascensiune la TV. La acea vreme fotbalistul avea 22 de ani și Andreea avea 25 de ani.

Andreea Raicu a vorbit deschis despre relația cu Cristi Chivu și a spus că nu regretă acea poveste de dragoste, din urmă cu mai bine de două decenii. Ea a spus că nu ar schimba nimic din ce s-a întâmplat dar ar putea da timpul înapoi. De asemenea, vedeta a mărturisit că ea a fost de vină pentru despărțirea de celebrul fotbalist.

„Nu aș schimba nimic, pentru că noi ne-am despărțit pentru că eu nu eram matură emoțional”, a afirmat Andreea Raicu, relatează GSP .

În 2008, Cristi Chivu s-a căsătorit cu Adelina, alături de care a întemeiat o familie frumoasă. Cei doi au două fete și locuiesc în Italia. În prezent, Chivu este antrenor la Inter Primavera.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante