Andrei Ponta le mulțumește celor care au avut un gând bun pentru el, în urma accidentării suferite

Andrei Ponta le mulțumește celor care au avut un gând bun pentru el, în urma accidentării suferite

Andrei, fiul fostului premier Victor Ponta, spune că se simte bine și speră că va fi externat în două zile de la Spitalul "Bagdasar Arseni", unde se află în urma unei accidentări în timpul unui meci de rugby, desfășurat vineri pe stadionul din orașul prahovean Băicoi.

Sursa foto: (c) Victor Ponta / Facebook

"Bună — sunt Andrei! Pentru că azi mă simt bine mă gândesc la toți cei care ieri au avut un gând bun pentru mine și vreau să le mulțumesc. Vreau să le mulțumesc tuturor medicilor și asistentelor de la Ambulanță și de la Spitalul Județean Prahova care au avut imediat grijă de mine și de colegul meu Horia. Și le mulțumesc și celor de aici de la Spitalul "Bagdasar Arseni" — sper să nu le stau pe cap mai mult de două zile. Salutări antrenorilor și colegilor mei de la "Șoimii București". Îmi pare rău că nu sunt azi alături de ei la meci, dar știu că se vor lupta și in locul meu! Iar adversarilor de la Constanta o să le marchez o mulțime de puncte ca 'răzbunare' la următoarea partidă! Baftă multă!", a scris sâmbătă Andrei Ponta pe pagina de Facebook a tatălui său.

Buna — sunt Andrei! Pentru ca azi ma simt bine ma gandesc la toti cei care ieri au avut un gand bun pentru mine si vreau...

Posted by Victor Ponta on Saturday, July 1, 2017

El susține că se va face repede bine și se pregătește de o vacanță frumoasă.

"Le pup pe cele două bunici ale mele și pe sora mea Irina care știu că au fost îngrijorate dar nu s-au speriat prea tare! Știu și că mulți prieteni ai mei dar și ai lui Mami a mea (cea curajoasă și mult încercată deja la karting și rugby ) și ai lui Tati (cel cu multe accidentări ca și mine) mi-au trimis un gând bun și le mulțumesc tuturor din inimă pentru asta! Mă fac repede bine și mă pregătesc de o vacanță frumoasă așa cum sper să aveți toți!", a adăugat Andrei.

Fiul fostului premier Victor Ponta a fost dus, vineri, de urgență la spital, după ce s-a accidentat în timpul unui meci de rugby care se desfășura pe stadionul din orașul prahovean Băicoi.

Andrei Ponta, în vârstă de 13 ani, a fost dus la Spitalul Județean Ploiești pentru îngrijiri și investigații medicale și, ulterior, a fost transferat cu o ambulanță la Spitalul "Bagdasar Arseni" din București.

Un alt băiat, în vârstă de 14 ani, s-a accidentat în timpul aceluiași meci, el fiind dus la spital cu traumatism de coloană cervicală.

Incidentul s-a petrecut în timpul unei faze de joc, pe stadionul din Băicoi desfășurându-se turneul final U14, faza grupelor, au declarat, pentru AGERPRES, oficiali ai clubului Aurora Băicoi.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria