Andrew Tate și-a actualizat testamentul: pentru ce donează 100 de milioane de euro

Andrew Tate și-a actualizat testamentul: pentru ce donează 100 de milioane de euro

Andrew Tate, influencerul misogin care se confruntă cu acuzații de trafic de persoane și viol, a transmis pe Twitter că intenționează să întemeieze o organizație caritabilă care să lucreze în favoarea bărbaților care se confruntă cu „acuzații false”, relatează Business Insider.

Andrew Tate a declarat că gardienii „l-au tratat prost”. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea (Arhivă)

Frații Tate au fost arestați sub suspiciunea de trafic de persoane pe 29 decembrie 2022.

Procurorii susțin că cei doi frați „par să fi creat un grup de crimă organizată cu scopul de a recruta și exploata femei, obligându-le să creeze conținut pornografic", conform Reuters.

Mi-am actualizat testamentul din închisoare. Voi dona 100 de milioane pentru a înființa o organizație de caritate care să protejeze bărbații de acuzații false”, se arată în mesajul publicat, duminică, pe contul de Twitter al lui Andrew Tate.

Pentru moment nu este clar dacă Tate are acces din închisoare la telefonul mobil sau dacă o altă persoană îi publică mesajele pe rețelele de socializare.

De asemenea, Tate a mai transmis pe Twitter că „nu m-aș sinucide niciodată”.

În plus, de curând, influencerul Andrew Tate a declarat că gardienii „l-au tratat prost”. „Încearcă să mă spargă”, a afirmat acesta, făcând aluzie la personalul închisorii.

Într-un mesaj publicat pe 24 ianuarie, Tate a declarat: „Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni noaptea”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…