Andrew Tate, un nou mesaj bizar din arest

Andrew Tate, un nou mesaj bizar din arest

O nouă postare bizară a lui Andrew Tate, duminică, după ce anunțase că donează 100 de milioane. El a lăsat de înțeles că se urmărește lichidarea sa.

„Nu m-aș sinucide niciodată”, a scris Tate pe Twitter.

Andrew Tate a anuntat, duminica, ca va dona „100 de milioane pentru a infiinta o organizatie caritabila care sa protejeze barbatii de acuzatiile false”, iar fratele lui se crede contele de Monte Cristo.

”Ma aflu in aceasta celula pentru ca nu mi-am inchis gura, pentru ca refuz sa ma opresc din ascensiune. As fi putut sa ma opresc la primul meu milion, sa ma opresc la primele 10 sau 100.

Exista un motiv pentru care majoritatea eroilor au petrecut ceva timp intr-o celula”, a scris Andrew Tate.

Ulterior a revenit cu un mesaj in care sustine ca va dona 100 de milioane.

„Mi-am actualizat testamentul din inchisoare. Voi dona 100 de milioane pentru a infiinta o organizatie caritabila care sa protejeze barbatii de acuzatiile false”, a scris Tate pe Twitter.

La randul lui, Tristan Tate a scris, duminica: „Eu sunt Edmond Dantes”. Dantes este personajul principal din cartea „Contele de Monte Cristo” a lui Alexandre Dumas.


Citește și:

populare
astăzi

1 Surpriza Rusiei? / „Am decis să începem reunificarea națiunii maghiare” / Un oficial din cabinetul Viktor Orban anunță noile planuri ale guvernului ungar

2 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

3 Două chestii care încep să se cam vadă în spatele grevei profesorilor, care continuă

4 „Mr. Bean”, editorial surprinzător despre mașinile electrice

5 Foarte interesante amănunte...