Angelina Jolie și Brad Pitt se ceartă pe podgoria din Franța. Suma uriașă cerută de actriță fostului soț

Angelina Jolie și Brad Pitt se ceartă pe podgoria din Franța. Suma uriașă cerută de actriță fostului soț

Scandalul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt pentru podgoria pe care s-au căsătorit e departe de final. Actrița îl acuză pe fostul soț că „poartă un război al răzbunării împotriva ei”, motiv pentru care îi cere o sumă uriașă de bani, relatează CNN.

Angelina și Brad Pitt continuă să se certe FOTO Profimedia

În februarie, Pitt a dat-o în judecată pe Jolie, invocând vânzarea „ilegală” a pachetului ei de acțiuni la Chateau Miraval, o proprietate rurală și o podgorie din sudul Franței, achiziționate de cuplu în 2008.

Conform CNN , la rândul său, actrița a decis un contraproces săptămâna aceasta și îl acuză pe Pitt că „a deturnat” controlul asupra profitabilei afaceri cu vinuri.

Cele două vedete ale filmului s-au căsătorit pe proprietate în 2014 și își petreceau vacanțele acolo. Cei doi au divorțat în 2016.

Acum, Jolie susține că Pitt „și aliații lui” au întreprins „acțiuni ilegale și rău intenționate” pentru a o „răni” pe Jolie și a scădea afacerile fostei sale companii, Nouvel LLC, „prin devalorizarea investițiilor și privând-o de rolul său cuvenit în managementul Chateau Miraval”.

Îi cere 250 de milioane de dolari

În acest sens, actrița cere despăgubiri exorbitante, de cel puțin 250 de milioane de dolari. În continuare îl acuză pe fostul soț că „a conceput un plan - de succes până acum - de a prelua controlul asupra Chateau Miraval” și a gestionat greșit înregistrările de mărci comerciale care au avut „consecințe financiare devastatoare” pentru Nouvel.

„Pitt a scos Nouvel din Chateau Miraval și îl tratează ca pe un fief personal”, se arată în plângere. de cealaltă parte, când și-a dat fosta soție în judecată, Pitt a susținut că Jolie „nu a făcut nimic pentru a stimula (creșterea)” afacerii, pe care el a transformat-o într-o „poveste de succes internațional de milioane de dolari”.

Actrița s-a retras din afacere în octombrie 2021

Jolie contestă acest lucru, spunând că „Pitt a refuzat să-i acorde lui Jolie sau Nouvel acces egal la datele financiare ale Chateau Miraval sau o voce egală asupra managementului”.

Jolie s-a retras din afacere în octombrie 2021, vânzând Nouvel și participația sa din Miraval către Tenute del Mondo, o subsidiară a Grupului Stoli, controlată de oligarhul rus Yuri Shefler.

Pitt susține că vânzarea a fost ilegală

Pitt susține că vânzarea a fost ilegală, deoarece el și Jolie au convenit, când au cumpărat Chateau Miraval, că niciunul nu va vinde fără acordul celuilalt. Dar contraprocesul lui Jolie susține că aceasta a făcut vânzarea după ce negocierile dintre Jolie și Pitt au eșuat din cauza „unei dispoziții menite să-i interzică lui Jolie să vorbească în public despre evenimentele care au dus la ruperea căsătoriei lor”. Când a depus cerea de divorț, Jolie l-a acuzat pe Pitt că a agresat-o și că i-a abuzat verbal pe copiii cuplului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Și cu asta și-a tras-o Cherecheș?

2 VIDEO Președintele PSD al Camerei Deputaților, Alfred Simonis: „Futu-ți morții mă-tii să-ți fut! Băga-mi-aș pula-n mă-ta, îți sparg dinții, ascultă ce…

3 Reacția unui american care a luat prânzul într-un resturant din România. „Jur că de când sunt eu n-am mai văzut așa ceva!”

4 Imagine de o sută de puncte cu Cherecheș prins în Augsburg, Germania

5 VIDEO „L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă”