ANI: Fostul director 'RomâniaFilm' Cristian Iurașcu nu poate justifica o avere de 322.000 lei

ANI: Fostul director 'RomâniaFilm' Cristian Iurașcu nu poate justifica o avere de 322.000 lei

Agenția Națională de Integritate (ANI) a stabilit că Marius Cristian Iurașcu, fost director general al Regiei Autonome a Distribuției și Exploatării Filmelor "RomâniaFilm" București, nu poate justifica o avere de 322.000 lei.

Potrivit unui comunicat al ANI, inspectorii de integritate au constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 322.382 lei, între averea dobândită și veniturile realizate de Cristian Iurașcu împreună cu soția, în perioada 2009 — 2013.

ANI precizează că, în perioada 5 martie — 11 mai 2012, Cristian Iurașcu a deținut funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii și Patrimoniului Național.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate, în perioada 2009 — 2013, de Cristian Iurașcu împreună cu familia.

AGERPRES/(AS — autor: Eusebi Manolache, editor: Claudia Stănescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!