ANI: Un director medical și un șef de secție, în incompatibilitate

ANI: Un director medical și un șef de secție, în incompatibilitate

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul unui director medical și unui șef secție, fost manager de spital.

Potrivit unui comunicat al ANI, Dana Muțiu, director medical în cadrul Spitalului de Psihiatrie Gătaia, județul Timiș, a exercitat simultan, în perioada 1 septembrie 2010 — 12 decembrie 2016, funcția de director medical interimar, respectiv director medical (funcție specifică în comitetul director) în spital și pe cea de administrator al SC Birotica Mobil SRL.

De asemenea, Mircea Onofriescu, actual șef secție Obstetrică I și fost manager al Spitalului Clinic de Obstetrică — Ginecologie "Cuza Vodă" Iași, a deținut simultan, în perioada 20 august 2010 — 2 martie 2015, funcția de manager interimar al spitalului și pe cea de medic ginecolog în cadrul SC Asklepios — Ro SRL.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”