Animal rar, găsit de o femeie în punga de la supermarket: „N-am mai văzut niciodată așa ceva”

Animal rar, găsit de o femeie în punga de la supermarket: „N-am mai văzut niciodată așa ceva”

O femeie a rămas șocată după ce a găsit un mic animal în punga cu banane cumpărată de la un supermarket, scriu cei de la Daily Mail. Femeia a fost șocată și a sunat la poliția animalelor. Mica vietate a străbătut mii de kilometri cu bananele.

Mica vietate a venit în punga cu banane FOTO Shutterstock

Jan Giovinazzo, în vârstă de 71 de ani, din Epsom, a cumpărat o pungă cu banane pe care a plătit 1,20 lire sterline, așa cum obișnuiește să facă în fiecare săptămână. Dar când a vrut să mănânce o banană, a observat micul animal care se uita la ea.

Femeia l-a luat și l-a pus într-o cutie mică de plastic pe care a așezat-o deasupra caloriferului pentru a-i ține de cald acesteia, înainte de a suna la protecția animalelor.

Lidl, supermarketul de unde și-a făcut cumpărăturile Jan, aduce bananele din Coasta de Fildeș, care se află la 3.200 de mile (5.150 km) de magazin.

Jan a făcut un pic de cercetare și crede că vietatea din punga ei vine din țara vest-africană. Pensionara din Epsom a spus: „Am plecat de la ei acum. Verific mereu dacă nu sunt păianjeni ori de câte ori cumpăr banane. Mă îndreptam spre chiuvetă să decojesc o banană când am observat că este ceva pe ea. M-am uitat în jos și m-am gândit <Ce naiba este asta?>”, a povestit femeia.

Citește continuarea pe Click!.ro , pentru a afla despre ce animal este vorba și ce s-a întâmplat în final cu aceasta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...