ANM: Cod galben de ceaţă densă în zone din cinci judeţe

ANM: Cod galben de ceaţă densă în zone din cinci judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică dimineaţă, avertizări Cod galben de ceaţă densă valabile în zone din cinci judeţe situate în Banat şi Transilvania.

Potrivit meteorologilor, în zona joasă a judeţelor Arad, Bihor şi Timiş se va semnala local ceaţă, care determină reducerea vizibilităţii sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Avertizarea este valabil până la ora 11:00. Tot până la aceeaşi oră este în vigoare un Cod galben de ceaţă şi vizibilitate redusă sub 200 de metri în judeţul Satu Mare.

De asemenea, până la ora 10:00, în zona depresionară a judeţului Harghita va fi, local, ceaţă şi vizibilitate redusă, izolat, chiar şi sub 50 de metri, care favoriza, în funcţie şi de condiţiile locale, formarea gheţuşului.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO NGAD, avionul hibrid de luptă invizibil de generația a 6-a. Zboară în escadrilă de drone

2 VIDEO „Dihăniile” HIMARS au „vizitat” un mare depozit de echipamente militare rusești. Nimic n-a rămas

3 VIDEO Priviți, un rus și-a împușcat comandantul, la un birou de înrolare din Siberia!

4 Putin a fugit din Moscova imediat după ce a decretat mobilizarea. Trei surse confirmă locul în care „s-a retras“ președintele rus

5 Bursa de la Moscova s-a prăbușit! Este la cel mai scăzut nivel de la începutul ofensivei din Ucraina