ANM: Cod galben de ceaţă densă în zone din cinci judeţe

ANM: Cod galben de ceaţă densă în zone din cinci judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică dimineaţă, avertizări Cod galben de ceaţă densă valabile în zone din cinci judeţe situate în Banat şi Transilvania.

Potrivit meteorologilor, în zona joasă a judeţelor Arad, Bihor şi Timiş se va semnala local ceaţă, care determină reducerea vizibilităţii sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Avertizarea este valabil până la ora 11:00. Tot până la aceeaşi oră este în vigoare un Cod galben de ceaţă şi vizibilitate redusă sub 200 de metri în judeţul Satu Mare.

De asemenea, până la ora 10:00, în zona depresionară a judeţului Harghita va fi, local, ceaţă şi vizibilitate redusă, izolat, chiar şi sub 50 de metri, care favoriza, în funcţie şi de condiţiile locale, formarea gheţuşului.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...