Antena 3: Alexandru Rafila, posibil candidat la primăria Capitalei din partea Pro România

Antena 3: Alexandru Rafila, posibil candidat la primăria Capitalei din partea Pro România

Medicul Alexandru Rafila ar putea fi candidatul Pro România, partidul condus de Victor Ponta, la primăria Capitalei, susțin surse citate de Antena 3. Candidatura sa ar reduce șansele Gabrielei Firea, apreciază acest post.

Potrivit Antenei 3, Rafila este în acest moment în străinătate și nici nu a confirmat, nici nu a infirmat această posibilitate. 

Alexandru Rafila este şeful Departamentului de Microbiologie din cadrul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş“ din Bucureşti, preşedintele Societăţii de Microbiologie și reprezentantul României la OMS.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a anunțat, la TVR 1, că formațiunea sa își va prezenta săptămâna viitoare, candidații la Primăria Capitalei și la primăriile de sectoare. Recent, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță s-a aliat și el cu partidul lui Victor Ponta, prin intermediul „Partidului Bucureşti 2020,” pe care l-a înființat recent.

„Pro România o să aibă candidaţi la Primăria Generală, la primăriile de sector şi îi anunţăm săptămâna viitoare, probabil împreună cu Robert Negoiţă o să îi anunţăm. Da, ne-am unit  forţele”, a spus Victor Ponta, la TVR1, miercuri seară.

Întrebat despre motivul pentru care Robert Negoiţă a părăsit PSD, Ponta a răspuns că acesta a ajuns la concluzia că „șefii se schimbă, dar rămân aceiaşi”.

„Cred că Robert Negoiţă a ajuns la concluzia la care eu am ajuns mai demult, legat de ce se întâmplă în PSD şi de faptul că se schimbă şefii, dar rămân aceiaşi, cum i-a numit el, paraziţi. Eu nu îi numesc aşa pentru că mie îmi plac Paraziţii. Aceiaşi vânzători. (…) Cum se face că  tot timpul, când vine vorba de votarea Guvernului, de vreo lege, totul începe cu «De data asta nu vom vota, suntem împotrivă, nu vom vota», după care, când ne ducem la Parlament rămâne doar Pro România contra, PSD votează «pentru»”, a comentat Ponta. 

Întrebat dacă vrea să candideze la Primăria Capitalei, Ponta a răspuns că în mod cert formațiunea sa va avea un candidat, chiar mai potrivit decât el.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

2 Așa o fi?

3 Noi stenograme despre avocata Cămătarilor / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu pl…

4 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

5 Criza energetică europeană se va înrăutăți în această iarnă. Consumatorii ar putea fi rugați să consume mai pu…