Antena 3, ATAC la PSD! Savaliuc l-a făcut caricatură pe Dragnea!

Antena 3, ATAC la PSD! Savaliuc l-a făcut caricatură pe Dragnea!

Radu Tudor a atacat dur PSD, la emisiunea pe care o modereaza la Antena 3, afirmand ca partidul condus de Liviu Dragnea se afla la "a doua coabitare cu sistemul", dupa cea dintre Victor Ponta si Traian Basescu. In timp ce pe burtiera scria "PSD e santajat sau face gafe de buna voie?", Radu Tudor s-a intrebat "de ce vrea PSD sa dezamageasca la doar 5 luni dupa ce a obtinut un vot popular masiv". Răzvan Savaliuc, concluzionând cele discutate, l-a făcut, indirect, caricatură pe Dragnea. „Avem partide conduse de caricaturi”, a comentat, luni,  Răzvan Savaliuc.

Radu Tudor a enumerat si sase argumente in sprijinul afirmatiilor sale:

1. Anchetarea fraudei la alegerile prezidențiale din 2009 bate pasul pe loc

2. Eliminarea lui Șerban Nicolae din două poziții importante în Parlament

3. Coabitacul băsist Robert Cazanciuc, numit șef al Comisiei juridice din Senat

4. Ministrul Justiției Tudorel Toader nu o întreabă pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, chestiuni elementare

5. Auditarea DNA nu o face nici Ministerul Justiției, nici CSM, ci o firmă, a anunțat ministrul Justiției, Tudorel Toader

6. Celebra procuroare băsistă Oana Schmidt-Hăineală, propusă secretar de stat la Ministerul de Interne

Serban Nicolae, invitat la emisiune, a afirmat insa ca "este un pic cam devreme sa facem un bilant" in acest sens.

Intrebat la finalul emisiunii daca PSD a batut palma cu sistemul, Serban Nicolae a raspuns: "Nu. PSD nu a batut niciodata palma cu sistemul, fiind principala vizita. Nu avem cum sa batem palma cu sistemul si o sa vedeti rezultatele".

Afirmatiile lui Radu Tudor vin dupa ce deputatul PSD Liviu Plesoianu, tot un produs Antena 3, a facut afirmatii similare, pe contul sau de Facebook, in acest week-end, criticandu-l pe Liviu Dragnea pentru o serie de declaratii.

Printre acestea, afirmatia lui Liviu Dragnea potrivit careia "si presedintele Iohannis gandeste romaneste". Il simt, cred ca este un om de buna credinta si ca gandeste romaneste. Daca ar fi mai comunicativ si mai deschis, cred ca ar fi un presedinte mult mai bun."

Plesoianu a criticat si numirea de catre premierul Sorin Grindeanu in functia de consilier a generalului SRI Gabriel Statescu, proaspat trecut in rezerva.

Tot acesta a acuzat numirea Oanei Schmidt-Haineala in doua dintre ministerele cabinetului Grindeanu: la Justitie si apoi la Interne.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”