Antena 3: Teamă și fierbere în PSD după mazilirea lui Țuțuianu de la Ministerul Apărării

Antena 3: Teamă și fierbere în PSD după mazilirea lui Țuțuianu de la Ministerul Apărării

Este fierbere, dar și teamă, în PSD, după mazilirea lui Adrian Țuțuianu de la șefia Ministerului Apărării, potrivit informațiilor Antena 3. Membrii vechi se tem de ce este în stare președintele PSD, Liviu Dragnea, pentru că nu se așteptau la mazilirea lui Țuțuianu.

 Sunt surse care spun că nemulțumit ar fi chiar numărul doi din PSD, Niculae Bădălău. Supărarea lui Bădălău nu este recentă. El își exprima nemulțumirea și la numirea lui Mihai Tudose ca premier.

 Acum însă, nu doar Bădălău este supărat. Potrivit unor surse, sunt voci nemulțumite de ultimele numiri din guvern, mai exact de Gheorghe Șimon, numit ministru la Economie și Mihai Fifor, numit ministru la Apărare.

 Nemulțumiții din PSD spun că cei doi noi miniștri sunt oameni care nu au greutate, pentru că nu sunt specialiști în respectivele domenii. În interiorul partidului însă, nu sunt vehemente aceste voci.

Cel puțin doi lideri importanți din partid, Niculae Bădălău și Adrian Țuțuianu, se simt îndepărtați din polul principal de putere al partidului.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

2 Ceva mai penibil nu există...

3 Așa o fi?

4 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește

5 Cursă entuziasmantă la JO 2020! Ancuța Bodnar și Simona Radiș și-au spulberat adversarele în calificări și sun…