Antena 3: Teamă și fierbere în PSD după mazilirea lui Țuțuianu de la Ministerul Apărării

Antena 3: Teamă și fierbere în PSD după mazilirea lui Țuțuianu de la Ministerul Apărării

Este fierbere, dar și teamă, în PSD, după mazilirea lui Adrian Țuțuianu de la șefia Ministerului Apărării, potrivit informațiilor Antena 3. Membrii vechi se tem de ce este în stare președintele PSD, Liviu Dragnea, pentru că nu se așteptau la mazilirea lui Țuțuianu.

 Sunt surse care spun că nemulțumit ar fi chiar numărul doi din PSD, Niculae Bădălău. Supărarea lui Bădălău nu este recentă. El își exprima nemulțumirea și la numirea lui Mihai Tudose ca premier.

 Acum însă, nu doar Bădălău este supărat. Potrivit unor surse, sunt voci nemulțumite de ultimele numiri din guvern, mai exact de Gheorghe Șimon, numit ministru la Economie și Mihai Fifor, numit ministru la Apărare.

 Nemulțumiții din PSD spun că cei doi noi miniștri sunt oameni care nu au greutate, pentru că nu sunt specialiști în respectivele domenii. În interiorul partidului însă, nu sunt vehemente aceste voci.

Cel puțin doi lideri importanți din partid, Niculae Bădălău și Adrian Țuțuianu, se simt îndepărtați din polul principal de putere al partidului.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…