Anthony Hopkins spune că rolul său din filmele Marvel a fost de „actor fără rost”. Cum l-a contrazis Chris Hemsworth

Anthony Hopkins spune că rolul său din filmele Marvel a fost de „actor fără rost”. Cum l-a contrazis Chris Hemsworth

Celebrul actor Anthony Hopkins a vorbit despre rolul său din filmele Marvel, „Thor” și lucrurile care l-au nemulțumit. El spune că rolul lui Odin, tatăl personajului principal, l-a făcut să se simtă „actor fără rost”.

Anthony Hopkins, în rolul lui Odin FOTO Marvel

Starul, născut în Port Talbot, s-a alăturat distribuției filmelor „Thor”, versiunea cinematografică a benzii desenate Marvel a lui Kenneth Branagh, în anul 2011. El l-a jucat pe Odin, tatăl personajului principal și a apărut și în „Thor: The Dark World” din 2013 și „Thor: Ragnarok” din 2017.

Nemulțumirile actorului

Cea mai mare nemulțumire, pe care actorul , în vârstă de 85 de ani, pare să o fi avut-o în legătură cu personajul său și cu filmările, a fost modalitatea de realizare a scenelor pe care le-a jucat și lipsa de acțiune.

Dacă stai în fața unui ecran verde, este imposibil să joci”, a spus Sir Anthony pentru New Yorker, citat de BBC News .

M-au pus în armură, mi-au lipit barbă”, a spus el revistei. „Stai pe tron, strigă puțin”, mi se indica.

Între timp, colegul său, vedeta principală a filmelor „Thor”, Chris Hemsworth, a spus revistei GQ că i-a plăcut experiența, dar a glumit, spunând că s-a săturat de personaj destul de repede, după ce l-a interpretat o dată la doi ani.

Îmi place faptul că am reușit să fac ceva destul de diferit de-a lungul filmărilor. Thor 1 și 2 au fost de sine stătătoare, dar la Thor 3 și 4 a fost un sentiment foarte diferit”, a spus el.

Actorul australian a mai adăugat că este deschis să se întoarcă la Thor, „văzând ce au (regizorii) de oferit în mod creativ, dacă există ceva nou” pentru personaj.

Dar chiar vreau să fac și alte lucruri pentru o vreme”, a mai declarat el.

Cel mai vârstnic câștigător al premiului Oscar

Sir Anthony a făcut istorie, în 2021, devenind cea mai în vârstă persoană care a câștigat un premiu Oscar pentru actorie. A fost momentul în care i s-a înmânat un al doilea astfel de premiu, pentru rolul său de bărbat cu demență, din producția „The Father”.

Printre alte roluri consacrate, ale actorului în vârstă de 85 de ani, se numără întruchiparea răufăcătorului Hannibal Lecter în „Tăcerea Mieilor”, care i-a adus primul său Oscar, în 1992.

Anthony Hopkins a absolvit Colegiul Regal de Muzică și Dramă din Cardiff, în 1957, și a devenit faimos după ce a fost remarcat de Laurence Olivier și s-a alăturat Teatrului Național Regal.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro