Anton: Faimoasa mea declaraţie cu stocarea energiei în depozitul de gaze a ajuns la 1,8 milioane de vizualizări pe Youtube

Anton: Faimoasa mea declaraţie cu stocarea energiei în depozitul de gaze a ajuns la 1,8 milioane de vizualizări pe Youtube

Ministrul Energiei, Anton Anton, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de profil, că declaraţia sa legată de stocarea energiei electrice în depozitul de gaze a ajuns la 1,8 milioane de vizualizări pe Youtube, însă el rămâne la ideea că aceasta este una dintre soluţiile de viitor, pe care şi Europa le ia în discuţie.

"Ţările au un plan bine pus la punct de eliminare a cărbunelui, în timp. Acelaşi plan îl avem şi noi, înlocuirea treptată a centralelor pe cărbune cu centrale pe gaz. Azi de dimineaţă îmi arăta un coleg al meu că pe Youtube am ajuns la 1,8 milioane de vizualizări cu faimoasa mea acumulare de energie electrică în gaze. Rămân la părerea că această idee este una dintre soluţiile pe care Europa le ia în discuţie. Construim o unitate la centrala din Craiova şi utilizăm depozitul de la Gherceşti", a spus ministrul.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /