Antonella Mosetti, topless la 46 de ani

Antonella Mosetti, topless la 46 de ani

Antonella Mosetti este o celebritate în Italia, acolo unde s-a remarcat în calitate de model și prezentatoare TV. La 46 de ani, frumoasa brunetă face furori pe rețelele sociale, demonstrând o siluetă de invidiat.

Recent, Antonella a incendiat Instagramul cu o apariție topless la piscină. Imaginea în care modelul își acoperă sânii cu mâinile a adunat rapid sute de comentarii din partea admiratorilor.

„Ești incredibilă”, „O adevărată comoară”, „Mâinile jos, dacă vrei să ne înebunești cu adevărat”, „În ciuda vârstei, vei fi mereu o doamnă frumoasă”, au fost doar câteva dintre mesajele internauților entuziasmați.

Modelul de origine italiană nu-și arată vârsta și se bucură de o siluetă impecabilă. Ea a pozează adesea în costume de baie și ținute sexy.

Antonella nu este străină de îmbunătăţirile estetice. Este cunoscut faptul că, de-a lungul timpului, a apelat la diverse artificii de înfrumusețare.

Recent, pe canalele sale sociale, Mosetti le-a spus urmăritorilor săi că a trecut printr-o procedură de eliminare a acidului hialuronic injectat anterior în buze pentru a le face mai umflate. „Gura era imensă”, a spus Antonella. „Acum mă simt mult, mult mai bine”, scrie perfecte.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Și așa a aflat lumea despre o bază militară secretă a SUA din mijlocul Oceanului Indian

2 Primul semnal clar că războiul din Ucraina ar putea să o ia razna, dar și că Rusia ar trebui să se teamă din ce în ce mai mult...

3 „Erau innebunite după băieți”

4 E oficial! / Documentul-dovadă despre tripleta Coldea-Dumbravă-Trăilă cercetat de DNA! / Contractul prin care omul de afaceri Mihai Tufan, fost iubit al A…

5 „Am făcut ca Ceaușescu, am cumparat tot palierul”