Antonella Mosetti, topless la 46 de ani

Antonella Mosetti, topless la 46 de ani

Antonella Mosetti este o celebritate în Italia, acolo unde s-a remarcat în calitate de model și prezentatoare TV. La 46 de ani, frumoasa brunetă face furori pe rețelele sociale, demonstrând o siluetă de invidiat.

Recent, Antonella a incendiat Instagramul cu o apariție topless la piscină. Imaginea în care modelul își acoperă sânii cu mâinile a adunat rapid sute de comentarii din partea admiratorilor.

„Ești incredibilă”, „O adevărată comoară”, „Mâinile jos, dacă vrei să ne înebunești cu adevărat”, „În ciuda vârstei, vei fi mereu o doamnă frumoasă”,au fost doar câteva dintre mesajele internauților entuziasmați.

Modelul de origine italiană nu-și arată vârsta și se bucură de o siluetă impecabilă. Ea a pozează adesea în costume de baie și ținute sexy.

Antonella nu este străină de îmbunătăţirile estetice. Este cunoscut faptul că, de-a lungul timpului, a apelat la diverse artificii de înfrumusețare.

Recent, pe canalele sale sociale, Mosetti le-a spus urmăritorilor săi că a trecut printr-o procedură de eliminare a acidului hialuronic injectat anterior în buze pentru a le face mai umflate.„Gura era imensă”, a spus Antonella.„Acum mă simt mult, mult mai bine”, scrie perfecte.ro .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

2 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

3 VIDEO Momentul în care un lunetist ucrainean elimină mai mulți soldați ruși

4 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

5 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze