Antonia, detalii fără perdea din dormitor

Antonia, detalii fără perdea din dormitor

Antonia a dezvăluit, lipsită de inhibiții, câteva detalii spumoase din dormitor. Cântăreața a recunoscut că a avut o perioadă lungă fără sex și a spus și ce fel de sunete scoate în pat, scrie click.ro .

Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.red. – jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe. Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex. Da, de animal (n.red. – scoate sunete când are orgasm). Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, a recunoscut Antonia.

Prima noapte de dragoste din viața Antoniei, o catastrofă

Antonia a vorbit deschis și despre prima noapte de dragoste din viața ei, recununoscând că nu a fost deloc așa cum se aștepta și o consideră o catastrofă.

Prima partidă de sex a Antoniei s-a petrecut pe când aceasta era la liceu și era într-o relație cu cel care a fost prima ei dragoste. Evenimentul, care ar fi trebuit să fie unul deosebit, s-a petrecut în sufrageria iubitului său de pe atunci.

Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ‘De ce face lumea asta?!’. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui”, își amintește ea.

Cum îi place să facă dragoste

Antonia a povestit deschis și despre modul în care îi place să facă dragoste, spunând că poziția ei preferată este deasupra.

Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede”, a mai adăugat cântăreața.

Ajunsă la aproape 34 de ani, vârstă pe care o împlinește în luna aprilie, Antonia a postat recent pe Instagram un clip video în care este îmbrăcată sumar, într-un body alb prin care se vede aproape tot.

Artista este mai sexy ca oricând, iar fanii au reacționat imediat, mai ales că partenera lui Alex Velea și-a lăsat la vedere tatuajul intim și cercelul pe care îl ține ascuns de obicei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski