Antrenoarea Karolinei Pliskova face dezvăluiri din culise despre Simona Halep: „Lumea trebuie să știe ce persoană e”

Antrenoarea Karolinei Pliskova face dezvăluiri din culise despre Simona Halep: „Lumea trebuie să știe ce persoană e”

Antrenoarea Karolinei Pliskova face dezvăluiri din culise despre Simona Halep: „Lumea trebuie să știe ce persoană e”. Antrenoarea Karolinei Pliskova, Rannae Stubbs, a povestit un episod ce a avut-o in prim plan pe Simona Halep.

De sase ori castigatoare in turneele de Grand Slam, Stubbs a relatat felul in care a ajutat-o Simona Halep sa ajunga de la Montreal la Cincinnati, in vara acestui an, cand se afla intr-o criza de timp.

Stubbs spune ca a ramas impresionata de comportamentul Simonei, pe care a descris-o ca fiind "o persoana dulce, modesta si umila".

"Dumnezeule, daca as putea sa aleg vreodata sa comentez un meci, cu siguranta este cel in care joaca Simona Halep. Este pur si simplu fabuloasa. Dar nu este doar o jucatoare extraordinara, ci si o persoana pe masura! M-a luat cu ea in avion intr-un zbor de la Montreal la Cincinnati si este o persoana atat de dulce, atat de umila!

O persoana extraordinara, lumea trebuie sa stie asta! Darren a intrebat-o 'De ce ai luat-o pe Rannae la Cincinnati?' Iar ea a spus ca am luat-o pentru ca este o persoana de treaba. Lumea nu stie astfel de lucruri de culise in general, dar e timpul sa le afle. Simona este o persoana atat de buna cum rar gasesti", a spus Rennae Stubbs la Singapore.

Australianca Rennae Stubbs a devenit comentatoare TV dupa retragerea din activitate, iar recent a inceput sa fie antrenoarea Karolinei Pliskova.

Ca si Darren Cahill, Stubbs se remarca prin calmul pe care il afiseaza in discutiile de la on court coaching.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria