Antrenorul FCSB spune că nu îi este teamă de demitere. „Știu cine sunt şi cum lucrez“

Antrenorul FCSB spune că nu îi este teamă de demitere. „Știu cine sunt şi cum lucrez“

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Elias Charalambous, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nu îi este teamă că ar putea să îşi piardă postul, chiar dacă formaţia sa nu a mai obţinut o victorie în ultimele trei etape ale Superligii.

Elias Charalambous, antrenor FCSB

"Nu vreau să vorbesc despre lucrurile astea acum. Eu muncesc în fiecare zi, o fac cât pot de bine. E adevărat, uneori pot să vină rezultatele, alteori nu. Eu îmi văd de drumul meu, de slujba mea. Viitorul nimeni nu îl poate şti. Nu îmi e frică de nimic, ştiu cine sunt şi în ce cred. Lucrez în cel mai bun mod al meu. Dacă mă simt bine cu mine, asta e OK", a declarat Charalambous.

Tehnicianul cipriot speră ca echipa sa să depăşească perioada nefastă odată cu meciul cu FC U Craiova, scrie Agerpres.

"Nu sunt foarte multe de spus, e un meci pe care vrem să-l câştigăm, un meci prin care vrem să ne regăsim, prin care vrem să schimbăm situaţia în care ne-am aflat în ultimele săptămâni. Suntem concentraţi să câştigăm următorul meci, nu vreau să vorbesc despre trecut foarte mult, nu mai este momentul să vorbim prea mult. Nu poţi fi într-un sezon întreg într-o situaţie bună, acum am trecut printr-o perioadă mai grea. Cu toţii acceptăm criticile care ni se aduc, dar vrem să uităm cât mai repede această perioadă. Am spus-o de multe ori, ca să fii un bun jucător de fotbal, trebuie să fii un caracter puternic. E vorba despre fotbal, se mai întâmplă să şi pierzi. Şi noi avem caractere puternice în echipă şi ăsta este motivul pentru care eu sunt aici. E normal ca suporterii să fie supăraţi, şi noi suntem supăraţi, şi jucătorii sunt la fel, dar vom face totul să schimbăm situaţia. Cei de la FC U Craiova au o echipă bună, au jucători buni, în special în ofensivă. Dar noi trebuie să ne facem treaba cât mai bine, asta este cel mai important", a mai spus Charalambous.

El a precizat că atacantul italian Andrea Compagno nu se află în lot pentru meciul cu FCU Craiova, având în contract o clauză care nu îi permite să evolueze împotriva fostei sale echipe.

Charalambous a afirmat că este mult prea devreme ca să poată numi o favorită certă ca câştigarea titlului de campioană: "Am mai spus-o, este mult prea devreme să vorbim despre titlu. Orice rezultat nu poate decide în acest moment câştigătoarea campionatului. Este un drum lung, avem multe jocuri. Pentru mine nu există o favorită în acest moment, dar, repet, acesta este targetul nostru să, câştigăm campionatul".

Echipa de fotbal FCSB va întâlni formaţia FC U Craiova, duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 16-a a Superligii, prima a returului sezonului regulat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat